Leta ga ne ovirajo

FOTO: Ima novo! In to še enkrat mlajšo od njega

R.T.
24. 9. 2018, 12.40
Posodobljeno: 24. 9. 2018, 13.05
Deli članek:

Legendarni igralec Al Pacino je znova zaljubljen, njegova izbranka pa je izraelska igralka in pevka.

Profimedia
Lucila Solá in Al Pacino na njegov lanskoletni rojstni dan.

Al Pacino, 78, ima novo prijateljico, to pa naj bi bila izraelska igralka in pevka Meital Dohan, ki je stara 39 let. Parček so številni opazili v različnih restavracijah v Los Angelesu in se kot par udeležila nekaterih dogodkov, poroča opravljivi New York Times, ki se ob tem sklicuje na zanesljive vire. "Skrivoma se dobivata že več mesecev in sta zelo srečna," je zaupal eden od virov. Dodal je, da sta sprva želela razmere ohraniti stran od oči javnosti, zdaj pa temu ni več tako in se skupaj udeležujeta tudi javnih dogodkov. Ni pa znano, kako se je parček spoznal. Dohanova živi v Los Angelesu, v ZDA pa je poznana po vlogi v nadaljevanki Weeds.

Profimedia
Meital Dohan

Pacino je sicer poletje preživel v Los Angelesu, kjer je snemal s Quentinom Tarantinom in v družbi z Leonardom DiCapriom ter Bradom Pittom film Once Upon a Time in Hollywood. 

Profimedia
Al Pacino je mlad model zamenjal za še mlajšega.

Legendarni Al pa ima rad mlajše prijateljice. Njegova bivša, Lucila Solá, je rojena leta 1979 (po spletu sicer kroži tudi podatek, da je rojena leta 1976) in je, kako majhen je ta svet, mama Camile Morrone, ki je dekle Leonarda Di Capria ...