Afera Majda Holc

Teja Pelko
28. 8. 2018, 13.01
Posodobljeno: 28. 8. 2018, 13.15
Deli članek:

Jesen je blizu in z njo prihaja tudi Afera Majda Holc.

last izvajalca
Mirko Grozny z ekipo

Četrti solo album raperja Mirka Groznega, ki je po uspehu črtasto-trenirkarskega singla Razpaljotka pripravljen na sceni predstaviti nove raperske jedi, ki sta jih s producentom Timotom Radovićem kuhala, pražila in solila v studiu več kot tri leta.

last izvajalca
Marko Šobot se je odlično znašel v vlogi čepečega »gopnika«.

Album Afera Majda Holc  je napovedan za oktober, ob tem pa »Grozny« in ekipa pripravljata tri nove videospote, ki bodo zaznamovali nov album.

last izvajalca
Mirko Grozny in Timor Strashny na vrhuncu reševanja skrajno sumljive situacije.

Ampak kdo je Majda Holc in za kakšno afero gre? »Verjetno gre za običajno zaroto, dezinformacijo kontraboveščevalnih služb,« pravi Mirko in dodaja, da je Afera Majda Holc »edina afera o kateri nihče nič ne ve«. In kako bolje ponazoriti kaotično situacijo kot z videospotom za pesem Zarota Zarota. »Teorije zarote, ki so se razpasle v zadnjih nekaj letih, so močno škodile uporništvu, saj so privedle do tega, da so ljudje začeli dvomiti v najbolj iskrene namene in še huje, v znanstvena dejstva. S komadom sem na nekaterih resničnih banalnih primerih pokazal, kako hitro se lahko zapletemo v iskanje zarot,« o pesmi pripoveduje Mirko.

last izvajalca
Tudi psička Chica je bila za petami sumljivim kriminalcem in voditeljem strašnih zarot.

Videospot, ki so ga snemali na skoraj stopljenem novomeškem betonu v hudi poletni vročini, bo luč dneva ugledal kot zadnji od napovedane trojice. Režisersko palico je tokrat v rokah držal Andrej Srebrnjak (Woodsman Digital), v videospotu pa se pojavi tudi Mirkov dolgoletni prijatelj in mister Slovenije 2012 Marko Šobot, ki je odigral vlogo neustrašnega zlikovca, ki beži pred nadsposobnima detektivoma z bundesliga frizuro v vetru in »lanci za vratom«.