Očetovstvo

Potrjeno: Lado Bizovičar postal očka

K.M.
28. 8. 2018, 11.18
Posodobljeno: 28. 8. 2018, 11.28
Deli članek:

Priljubljeni slovenski igralec je tik pred svojim 42. rojstnim dnem prvič postal očka.

Revija Zvezde
Lado Bizovičar je tudi po finalni oddaji Zvezde plešejo ostal v svojem hudomušnem elementu.

Že nekaj dni se je šušljalo, zdaj pa je portal televizije, s katero Lado že nekaj let sodeluje, potrdil, da je slovenski igralec, komik in sodnik v oddaji Slovenija ima talent pred dnevi prvič postal očka. Njega in njegovo izbranko, nekaj let mlajšo slovensko manekenko in blogerko Anelo Šabanagić, je razveselila deklica. 

Mediaspeed

Lado in njegova izbranka sta nekaj zadnjih dni pred porodom preživela v italijanski Toskani, kjer je Anela posnela kar nekaj simpatičnih fotografij in jih objavila na družbenih omrežjih, kljub temu pa na njih ni nikoli pokazala svojega nosečniškega trebuščka. Zadnjo fotografijo celotne postave je sicer objavila v mesecu maju, a se na njej v nekoliko širši črni obleki trebuščka žal ni videlo.

Je pa zvezdniški parček nosečnost več ali manj vseh devet mesecev uspešno skrivala pred javnostjo, iz katere se je sicer zelo aktivna manekenka skoraj popolnoma umaknila. Uspelo jim je celo to, da je javnost izvedela za napačen datum poroda, saj so številni mediji poročali, da naj bi rodila šele septembra. 

Na uradno potrditev novopečenih staršev sicer še čakamo ...