Zavidanja vredno

FOTO: Pri 55 letih seksi in razgaljen

Teja Pelko
26. 8. 2018, 20.45
Deli članek:

Vili Resnik je v kopalkah pokazal izklesano postavo. Pevec je z družino tudi letos, tako kot že zadnjih 14 let, baterije za nove izzive polnil na Hrvaškem.

osebni arhiv
Vili se sončnim žarkom zelo rad nastavlja, ker pa se zaveda nevarnosti sončnih žarkov, tega ne počne dolgo časa, vedno se sicer namaže z zaščitno kremo.

Kje natančno, nam ni želel razkriti, saj želi kraj, ki ga odlikujeta kristalno čista voda in mivkasta plaža, (razumljivo) ohraniti zase.

NATRGANA MIŠICA

Za Resnika se poletje ni začelo najbolje. Na dobrodelni nogometni tekmi z monaškim princem Albertom si je namreč natrgal mišico in je moral mesec dni počivati. Zdravniki so mu sicer predpisali kar pol leta mirovanja, a je pevec poškodbo na sobnem kolesu predčasno saniral.

»Lokacija je res idealna. Tam imam mir pred vsem. Ni mi treba gledati, kako se oblečem, kaj delam, kako otroci zavpijejo ali pa jaz kdaj nanje povzdignem glas. V kampu, kamor hodimo, je največ 50 ljudi, tako da je prav fino. Pravi dopust. Imam tudi odlično družbo prijateljev, s katerimi spečemo kakšne dobre ribice in malo spijemo, tako da je prav fino in sem prav hvaležen, da lahko tako uživam,« je dejal Vili.

Nekaj posnetkov morskih užitkov je pevec delil tudi s svojimi oboževalci na facebooku, mnogim pa je ob pogledu na njegovo telo v kopalkah zastal dih.

Vili sicer svoj videz večinoma pripisuje genski zasnovi in tudi telesnim aktivnostim. »Po 40. letu vsakomur začne rasti trebuh od dobre hrane, uživanja in stresa. Tudi pri meni je bilo tako, zato sem začel migati. Poleti veliko plavam, doma imam tudi bazen, sicer pa hodim in kolesarim,« je recept za svoj videz razkril Resnik. Vili načrtuje, da bo v domačem bazenu plaval vsaj do polovice septembra, kondicijo pa namerava vzdrževati tudi na kolesu. 

V formi mora biti pevec že zaradi narave svojega posla. Na odre se bo podal že septembra, zanimanje zanj pa je preseglo celo njegova pričakovanja. V prihodnje si želi čim več nastopati s skupino.

osebni arhiv
Vili se v vodi počuti kot riba.