ZALJUBLJEN

Predsednikov sin si izbira lepotičke

N.S.
26. 8. 2018, 07.50
Deli članek:

Ni skrivnost, da je sin predsednika države Boruta Pahorja postaven mladenič, ki je tudi pravi magnet za ženske. Toda njegovo srce trenutno bije za dijakinjo Tiso.

Mediaspeed
Zaljubljenca sta lep par, nad Tiso pa je navdušen tudi predsednik Pahor.

Borut Pahor, predsednik Republike Slovenije, ki je pristal na lestvici najlepših predsednikov z vsega sveta, je tudi ponosen oče sina Luke.

Jabolko ne pade daleč od drevesa! Tudi sin lepega predsednika je lep kot slika!

Da jabolko ne pade daleč od drevesa, je razvidno takoj, ko očeta in sina postavimo skupaj, saj je podobnost med njima zelo velika, mnogi pa pravijo, da je Luka Pečar Pahor, študent mednarodnih odnosov na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani, nadvse čeden in lep mladenič, s čimer se strinjajo tudi številne mladenke, ki vzdihujejo za predsednikovim sinom. A Lukovo srce je ujela postavna dijakinja Gimnazije Bežigrad, Tisa Lozej.

Re.S.
Še lani je bil Luka v zvezi z Emo.

LANI EMA, LETOS TISA

Še lani je Luka na ljubljanski teden mode prišel v spremstvu takratnega dekleta Eme, s katero sta letos šla narazen, mladenič pa ni čakal dolgo, da se je spet zaljubil, saj je zaljubljen v Tiso, s katero sta že bila skupaj v mestu ljubezni Parizu, predstavil pa jo je tudi svojemu očetu.

Instagram
Vsi trije so ga namreč pred kratkim obiskali v Vili Podrožnik.

Predsednik Pahor je namreč te dni na družbenih omrežjih delil fotografijo, na kateri mu družbo delajo pes Nirč, sin Luka in njegovo dekle Tisa. Vsi trije so ga namreč pred kratkim obiskali v Vili Podrožnik, fotografija pa je do včeraj prejela že več kot tri tisoč všečkov. »Luka, Tisa in Nirč so me obiskali v Vili Podrožnik. Nirč se je edini držal protokola,« je zapisal pod fotoutrinek. In prav zaradi tega je Tisa Lozej pristala v središču pozornosti, saj si veliko Slovencev radovedno zastavlja vprašanje, kdo je in kaj počne Tisa Lozej. Dejstvo pa je, da je Luka res magnet za ženske, vendar njegovo srce zdaj bije le za Tiso, nad katero je navdušen tudi Borut Pahor.

M24
Predsednik države Borut Pahor.

Facebook
Tisa Lozej