DIRKA

Adrenalinski kriki in smeh Natalije Gros

E.J.
24. 8. 2018, 21.00
Deli članek:

Profesionalni plesalec Miha Perat, ki je zmagal v šovu Zvezde plšejo, je zasebno pravi reli entuziast. Zdaj je na dirko povabil svoje zvezdniške prijatelje.

osebni arhiv
Čeprav je Natalijo Gros bilo malo strah, je nadvse uživala v dirkanju.

Profesionalni plesalec Miha Perat ima poseben hobi: »Težko si vzamem čas za svoje hobije, a zadnja leta se vedno raje prepustim adrenalinu, vonju po bencinu in zažganih gumah. Predlani sva z bratom Mirom vstopila v svet avto-moto športa in začela voziti reli. Ko se zapelješ čez ciljno rampo, so ves trud, vsa zbranost in ves adrenalin poplačani z dvigom roke kot pri zmagovalcu, saj si uspel priti do cilja. In to je tisto, ki mi požene adrenalin po žilah!« Tako je priredil pravo reli doživetje po makadamu s podprvakom D1 v letošnji sezoni Janom Mrakom, ki je po zapletenih in nevarnih idrijskih ovinkih zapeljal njegovi soplesalki iz plesnega šova Zvezde plešejo, Natalijo Gros in Majo Martino Merljak.

osebni arhiv
Natalija Gros in Maja Martina Merljak

Ljubezen med Natalijo in Rokom še traja

»Zelo sem uživala in ni me bilo preveč strah,« je povedala plezalka Natalija Gros, ki je letos z Miho zmagala v plesnem šovu. »Natalija ni ravno za hitrost, nima pa nikakršnega problema z višino in nisem vedel, kako se bo znašla na sovoznikovem sedežu. A me je nadvse presenetila, že po prvi vožnji, kjer ji ni bilo prizaneseno, se je počutila varno in adrenalin v njej je dosegel tisto pravo, želeno reakcijo: veselje, krike, smeh in izgubo strahu pred tovrstno hitrostjo. Za Majo Martino pa sem vedel, da obožuje adrenalin, hitrost in sunkovite ovinke, in videlo se je, kako neizmerno uživa v drvenju po ovinkih. Zabičala mi je, da ob naslednji takšni priložnosti ne smem pozabiti nanjo.« Natalijo pa je spremljal tudi Rok Kunaver, igralec, s katerim sta se med šovom zaljubila, in povedala sta, da ljubezen še vedno traja, najljubši pa so jima skupni vikendi, ko lenarita ali se prepuščata zanimivim dogodivščinam.

osebni arhiv
Rok Kunaver, Miha Perat in Jan Mrak

osebni arhiv
Miha Perat in žena Danijela Perat