POLETJE

Čuki dopustovali od Afrike do Jadrana: pripravljeni na Polkafest

N.S.
12. 8. 2018, 21.30
Deli članek:

Člani priljubljene skupine so si privoščili zaslužen oddih in si na dopustu napolnili baterije, saj jih zdaj čaka nova doza koncertov in nastopov.

Osebni arhiv
Jernej Tozon je Jadran raziskoval skupaj z Alešem Bartolom in prijatelji, glasbenika pa sta napisala tudi novo pesem.
Čuki so uživali na zasluženem dopustu, 2. septembra pa jih čaka nastop na Polkafestu

Tako kot večina estradnikov so si svoj več kot zaslužen dopust že privoščili tudi člani priljubljene skupine Čuki.

Jože Potrebuješ, Jernej Tozon, Matjaž Končan in Miha Novak so po vseh napornih mesecih nastopov in koncertov le prišli na svoj račun, da se popolnoma odklopijo od službenih obveznosti.

OSebni arhiv
Jože Potrebuješ je z družino užival v lepotah Južne Afrike, kjer mu je najbolj v spominu ostal obisk safarija.

AFRIŠKA AVANTURA

Vodja Čukov Jože Potrebuješ se je z družino odpravil na avanturističen oddih v Južno Afriko. »Tam je v tem času kar mraz, saj imajo zimo, ampak je bilo fenomenalno. Pika na i pa je bilo tudi praznovanje rojstnega dne hčerke Petre, ki je dopolnila okroglih 20 let,« je povedal ponosni Jože, ki je po vrnitvi iz Afrike skupaj z ženo Andrejo odšel še na oddih v Izolo, kjer imajo stanovanje.

RAZISKOVANJE JADRANA

Priljubljeni Jernej Tozon se je tako kot prejšnja leta s svojimi prijatelji odpravil na tradicionalno popotovanje po Jadranu. Poimenovali so se kar Štirje mornarji in ob glasni glasbi veselo pluli po morju.

Instagram
Matjaž Končan je užival na morskem oddihu v Dalmaciji.

DALMACIJSKI ODDIH

Harmonikar Matjaž Končan si je tudi letos najbolj odpočil in užival v Dalmaciji, kjer se je prepustil soncu, dobri družbi in morskih vragolijam.

SKRIVNOSTNO POTOVANJE

Najmlajši Čuk, ki se je skupini pridružil pred letom dni, kitarist Miha Novak, pa je glede svojega dopusta malce skrivnosten, saj je z oboževalci skupine Čuki delil fotografijo z morjem v ozadju. A bistvo je, da so se vsi Čuki odpočili in si nabrali moči za nove nastope, najprej pa jih čaka nastop na Polkafestu, kjer bodo 2. septembra v Celju del nepozabnega spektakla, s katerim se bomo Slovenci zapisali v sam vrh plesanja polke.

Instagram
Miha Novak je oboževalcem poslal "lepe pozdrave z druge strani".