Zabava

Nespodobna vnukinja kraljice Elizabete

Sonči Nered-Čebešek
12. 8. 2018, 21.00
Posodobljeno: 12. 8. 2018, 21.11
Deli članek:

Oštevanje zaradi nespoštovanja kraljevskih pravil zbledi ob tem, kar so o njenem obnašanju povedali strokovnjaki za govorico telesa.

profimedia
Zara in Mike Tindall

Najstarejša vnukinja britanske kraljice Elizabete II., Zara Phillips Tindall (37), že vse življenje ubira svoje poti, ki niso kaj dosti podobne aristokratskim.

Vse od malega je bila bolj kot oblekicam in pentljam v laseh naklonjena športu in udobnim oblačilom.

Samosvoja

V skladu z dvornimi pravili je seveda vseeno končala univerzo, in sicer kot diplomirana fizioterapevtka, ves čas študija pa je svojo šolo zastopala na mednarodnih tekmovanjih v hokeju, atletiki in gimnastiki. Kljub vsem obveznostim tudi nikoli ni zanemarila jahanja in se je v preskakovanju ovir uvrstila celo na olimpijske igre 2012.

Čisto v svojem stilu si je tudi izbrala soproga, ki niti približno ni ustrezal standardom urejenosti, ki je na dvoru tako zaželena. Mike Tindall (39) je bil kapetan britanske ragbi reprezentance in ga ni odlikovala galantnost, temveč izrazita grobost.

Zarin srčni izbranec ni bil po volji ne njeni mami, princesi Anne, ne kraljici, a sta ga menda obe brez ugovarjanja sprejeli, ker se z Zaro nima smisla pričkati – vedno namreč doseže svoje.

profimedia
Zara in MIke Tindal

Od leta 2011, ko sta se Zara in Mike poročila, par velja za zgled zakonskega življenja, pred dnevi pa sta razburila princeso Anne, ko so na njenem posestvu v parku Gatcombe potekale športne igre. Zara je morala k materi na zagovor zaradi neuglednih oblačil, preglasnega govorjenja po mobilnem telefonu in neprimernega obnašanja. Slednje se je seveda nanašalo na otipavanje zadnjic, ki sta si ga z možem na prireditvi privoščila, fotografi pa so ga seveda opazili in z največjim veseljem zabeležili.

Viri z dvora so razkrili, da se je Zara z materjo tokrat strinjala, da je šla morda res čez mejo, a hkrati dodali, da je kljub vsemu vprašanje, ali bo Zara svoje obnašanje v javnosti spremenila … ker je pač samosvoja.

So pa fotografije Zare in Mika iz Gatcomba komentirali tudi strokovnjaki za govorico telesa, ki so si povsem enotni: da gre med zakoncema za zelo ljubeč odnos, ki še po sedmih letih zakona očitno sveti, njuni dotiki pa izražajo tudi globoko in zdravo intimo, ki vlada med njima.