Družinske zadeve

Meghan se je pred neurjem skrila pod krilo svoje svakinje

R.T.
31. 7. 2018, 13.24
Posodobljeno: 31. 7. 2018, 13.29
Deli članek:

Odtujena družina vojvodinje suseške se, odkar je ta stopila pod kraljeve žaromete, redno pojavlja na naslovnicah tabloidov.

Profimedia
Kate ji stoji ob strani.

Britanski Daily Mail je konec tedna objavil dolg intervju s Thomasom Marklom, očetom vojvodinje suseške Meghan Markle. Žvepla poln Thomas je kraljevo palačo obtožil laganja, razkril, da nima nobenega stika s svojo hčerko, opletal s »svetim« imenom princese Diane in za dobro mero dodal, da bi bilo za Meghan morda »bolje, če bi umrl.«

Nič novega v družini Marklovih, kjer je za nekaj eksplozivnih intervjujev, v katerih je bila tarča njenega umazanega jezika pogosto ravno Meghan, poskrbela tudi njena polsestra Samantha Grant.

Profimedia
Zaupnici.

Čeprav Meghan in drugi člani kraljeve družine ob šokantnih naslovnicah, povezanih z družino Marklovih, vztrajno molčijo, je sama vojvodinja uteho in oporo domnevno našla v svoji svakinji Kate Middleton. »Kate se dobro zaveda, kaj preživlja Meghan. Tudi njeno družino so vlačili po tabloidih in ve, da to ni prijetno. Močno si prizadeva, da bi Meghan pomagala in zanjo poskrbela,« je za Vanity Fair dejala strokovnjakinja za vse kraljevo Katie Nicholl. Po njenih besedah vojvodinja Cambriška v razmerju med princem Harryjem, ki mu je že v preteklosti služila kot dobra mentorica, in Meghan igra vlogo zaupnice. Svakinji naj bi tako redno viseli na telefonu in se srečali vsaj enkrat na teden. »Kate ukvarjanje s tremi otroki vzame veliko časa; veliko ima na pladnju, hkrati ima svojo skupino prijateljev, kljub temu pa veliko časa posveti Meghan. Do Meghan in njenih težav z očetom ima veliko razumevanja,« dodaja Nichollova.