Dejan Krajnc

Aretiran na plaži, je kriva nevarna pričeska?

Eva Jandl
31. 7. 2018, 07.10
Deli članek:

Dejan Krajnc nima miru niti na dopustu, saj so ga že prvi večer zvlekli na oder in mu v roke porinili telefon, potem pa ga je prijela še policija.

Osebni arhiv
Poskočni muzikant Dejan Krajnc pravi, da ga je v Tuniziji prijela policija!

Eden najbolj zaposlenih glasbenikov pri nas, Dejan Krajnc iz Poskočnih muzikantov, ki je marsikoga očaral tudi s svojimi plesnimi gibi v šovu Zvezde plešejo, si je privoščil težko pričakovane počitnice v Tuniziji.

»Letos sem si zaslužil počitek, in zato sem se odločil za dopust v polnem pomenu besede. To pomeni teden dni odličnega hotela z all inclusive ponudbo. Uživam v Tuniziji, najbolj so mi všeč temperature, ki se gibljejo okoli 40 stopinj, dobro lokalno pivo in zabava, ki traja ves dan in noč. Na terasi hotela, kjer bivamo, ob večerih potekajo karaoke. Že prvi večer sem končal z mikrofonom v rokah,« pove v smehu in doda, da je podelil že več avtogramov in fotografij. »Tukaj v Tuniziji je veliko Slovencev, ki poslušajo Poskočne muzikante. Sem se kar nekajkrat fotografiral.« Navdušen pa je nad domačini: »To so ljudje, ki ne poznajo zadržanosti, treme, skrbi ... Pa čeprav ni vse kot v pravljici. Takšnih pri nas manjka.«

Osebni arhiv
Dejan je velik ljubitelj živali in pogreša svoje domače živali, a navdušil ga je tudi kameleon, ki ga je našel na plaži.

Ko ga povprašam, ali se je zgodilo še kaj posebej zabavnega, odgovori, da ga navdušujejo kamele, ki bi ga lahko naučile kaj o pitju piva, ter da je imel prav poseben doživljaj: »Ne boste verjeli, prijela me je policija!« Seveda me je zanimalo, kaj se je zgodilo, je imel morda prenevarno pričesko – Dejan tudi po Tuniziji hodi s svojo značilno visoko irokezo. Dobro razpoloženi Dejan pa nato v smehu pojasni, da se je zgolj fotografiral z lokalnim policistom na konju, ki je bil res prava atrakcija.