Zabava

Zdaj sta prekršila še najstrožje pravilo

S.N.Č.
29. 7. 2018, 19.59
Posodobljeno: 29. 7. 2018, 20.01
Deli članek:

Le kaj sta vojvoda in vojvodinja Sussekška mislila, ko sta kršila eno najstrožjih prepovedi obnašanja za člane kraljeve družine?

Profimedia
Okvire stroge podobe kraljeve družine Meghan vse bolj mehča, s poseganjem v skrbno začrtana pravila pa na obraze ljudstva izvablja nasmeške in tudi javno odobravanje.

Prepovedi, ki se jih mora Meghan Markle držati kot prinčeva žena, je ogromno.

Nekatera pravila, vsaj glede oblačenja in stikov z običajnimi ljudmi, so seveda razumljiva, druga pa so malce za lase privlečena in okostenela, kot na primer ta, da morajo za mizo vsi nehati jesti, ko pribor odloži kraljica.

Meghan se z neštetimi pravili šele seznanja, saj so zanjo nekaj povsem novega, njen soprog, britanski prestolonaslednik princ Harry, pa je z njimi rasel in se jih tudi bolj ali manj držal. Do zdaj …

CMOK CMOK

Lepa Meghan je princa očitno tako očarala, da na pravila niti pomisli ne. Celo zapoved številka ena, da si člani kraljeve družine v javnosti ne smejo deliti intimnih dotikov, je princu očitno ušla iz glave. Vsaj tako je bilo v četrtek, ko sta se zakonca udeležila dobrodelne tekme pola, na kateri so zbirali sredstva za fundacijo Sentebale. V aristokratski igri je kakopak sodeloval tudi Harry, ob čemer mu je Meghan zvesto sledila s pogledom. Ko je njegova ekipa slavila zmago, so imeli gledalci priložnost videti s čustvi prežeto naklonjenost zaljubljencev. Mehgan je namreč princu namenila čuten in vlažen poljub. No, ali pa ga je on njej … Ko je bil formalni del tekme mimo, se poljubljala sicer nista več, a nikakor nista mogla odmakniti rok drug z drugega.

Profimedia
Izkazovanje naklonjenosti v javnosti je zanju prepovedano, a brez njega očitno ne moreta.

Za gledalce so bili njuni objemi in igra prepletenih rok vsekakor prijetna osvežitev, tudi ploskanja sta bila deležna, poznavalci razmer na dvoru pa pravijo, da bosta morala zaradi neprimernega obnašanja gotovo na kakšen zagovor h kraljici.

Okvire stroge podobe kraljeve družine Meghan vse bolj mehča, s poseganjem v skrbno začrtana pravila pa na obraze ljudstva izvablja nasmeške in tudi javno odobravanje.