Molk

Pippa tarča vprašanj o svoji sestri Kate

Sonči Nered Čebašek/Novice Svet24
10. 7. 2018, 07.00
Deli članek:

Kraljevska svakinja je na teniškem turnirju v Wimbledonu na ogled postavila svoj že lepo zaobljeni nosečniški trebušček, ob pohvalah za videz pa je bila deležna tudi nešteto vprašanj.

Profimedia
Pippa je v kraljevski loži na Wimbledonu navijala skupaj s svojim (spet samskim) bratom Jamesom.

Le nekaj dni pred začetkom turnirja je namreč zakrožila novica, da njena sestra pričakuje četrtega otroka.

Ugibanja, ali Kate je noseča, naj bi potrdilo ali zanikalo prav oblačilo, v katerem bi prišla na teniški stadion. Predvidevalo se je, da bo prišla navijat za Rafaela Nadala na njegov četrtkov dvoboj, in to v spremstvu sestre. A Kate se ni pojavila …

GLASNA NAVIJAČICA

V medijih se je zaradi odsotnosti vojvodinje Cambriške takoj pojavila teorija, da je kot v prvih treh nosečnostih preslabotna zaradi jutranjih slabosti, sicer bi zagotovo sedela v kraljevski loži in spodbujala Nadala. Slednje pa je zelo intenzivno počela Pippa – po besedah tistih, ki so sedeli ob njej, je bila celo divja in najglasnejša navijačica.

Vir blizu Pippe pa je razkril, da so sicer mirno gospo ob živce spravljala vprašanja v zvezi z njeno sestro. Ker naj bi Kate menda zaradi nosečnosti vsako jutro že grizljala piškotke s sivko, ki preprečujejo slabost, vsak dan jedla kari, ki ji je dišal že pri prejšnjih nosečnostih, in se povsem odrekla pitju alkohola, so se pojavila tudi vprašanja v zvezi s tem.

ZAVITA V MOLK

»Seveda nisem o svoji sestri povedala ničesar, ne razumem pa, kako se lahko ljudje vtikajo v čisto vse, celo v najgloblje intimnosti … Kate ob takem pritisku javnosti vsekakor ni lahko,« je dejala Pippa.

Je pa tudi Pippa ves čas na očeh javnosti. Dovolj zanimiva je že kot prinčeva svakinja, vendar je s svojo zadržanostjo in konservativnimi načeli za medije večna uganka.

Ima pa Pippa to srečo, da se v njeno nosečnost nihče ne vtika tako kot v Katino. Kot zdrava bodoča mamica, ki ni bruhala niti enkrat in se tudi v šestem mesecu nosečnosti še vedno ukvarja s športom, je za medije očitno malce predolgočasna.

Profimedia
Pippa Middleton Matthews je s svojim videzom na teniškem turnirju navdušila.