Špela Grošelj

Znana slovenska pevka se je ponesrečila

A.K.
9. 7. 2018, 10.44
Posodobljeno: 9. 7. 2018, 10.48
Deli članek:

Špela Grošelj je pokazala, da se zna pošaliti tudi na svoj račun.

M24
Špela Grošelj

Priljubljena slovenska lepotica, ki nas je navdušila še posebej kot voditeljica v prvi sezoni resničnostnega šova The Biggest Loser Slovenija, Špela Grošelj, čeprav se z delom na televiziji ukvarja že dolgo, je tokrat dokazala, da je prava šaljivka. Na družbenem omrežju instagram je objavila posnetek, ki je sicer star 9 let, na katerem se je preizkusila s smučanjem na vodi, a je ugotovila, da ta šport pač ni zanjo.

Če spremljate lepo pevko, potem veste, da se je že pred časom odpovedala staremu načinu življenja in se posvetila novemu. Začela se je ukvarjati s športom in popolnoma spremenila svojo prehrano, rezultati pa so bili vidni kmalu. Špela je tako postala prava zapeljivka, s svojo postavo in simpatičnim videzom je navdušila mnoge, tokrat pa se je pokazala tudi v malo drugačni luči. Pokazala je, da vsi pač nismo za vse, njej recimo smučanje na vodi ne leži.

Na spodnjem videoposnetku lahko vidite, kako se je končal njen poizkus spoznavanja s športom, ki je videti prijeten in enostaven, v resnici pa je nekoliko bolj kompliciran kot na prvi pogled.

Osupnila pa nas je tudi z zadnjo fotografijo, ki jo je objavila, na kateri pozira v kopalkah, medtem ko si je privoščila ocvrt krompirček in zraven pripisala žgečkljiv zapis.