SALSA FESTIVAL

Voditeljici dva dni uživali v latino ritmih

N.N./Novice Svet24
11. 6. 2018, 21.40
Deli članek:

Minuli vikend je za obzidjem Ljubljanskega gradu potekal Grajski salsa festival, ki sta se ga udeležili tudi Nicolle in Ajda, voditeljici oddaje La Hora Feliz na radiu Salomon.

Press
Na Grajskem salsa festivalu je bilo zanimivo in vroče.

Dogajanje letošnjega Grajskega salsa festivala je na Ljubljanski grad spet pritegnilo ogromno ljubiteljev salse, ki so plesali dolgo v noč.

Prvi večer je bil v znamenju žive glasbe, saj je na grajskem dvorišču prvič nastopil latino orkester Irè Oyálè Sextet. V soboto pa se je zabava najprej začela na ladjici, ki je plula po Ljubljanici, obiskovalci so se lahko udeležili tudi plesnih delavnic kizombe in bachate, festival pa se je zaključil na grajskem dvorišču, kjer je bila noč spet prekratka za vse navdušence latinskoameriških plesov.

Revija Zvezde
Drugi dan se je salsa zabava začela na ladjici, ki je plula po Ljubljanici.

Ajda in Nicolle, voditeljici na priljubljenem radiu Salomon, sta prav tako uživali v vseh omenjenih aktivnostih, srečali sta tudi svoje poslušalce, ki vsak torek in soboto nestrpno čakajo na edino latino radijsko oddajo v Sloveniji, oddajo La Hora Feliz. »Na Ljubljanskem gradu je bilo res čudovito vzdušje, ki bo še dolgo odmevalo med vsemi ljubitelji salse.«