Roštiljada 2018

FOTO: Čevapčiči, glasba in dobra volja za vse

B.P. / Novice Svet24
5. 6. 2018, 17.45
Deli članek:

Za nami je najbolj vroč dogodek letošnjega leta, saj je Kardeljeva ploščad pretekli petek postala prizorišče spektakularne zabave, na kateri sta se na enem mestu združila žar in prava fešta – najboljša mogoča kombinacija, ki je vnaprej obljubljala noro zabavo ter dobro jedačo in pijačo!

Radio Aktual
Dejan Kelemina, vodja ključnih kupcev iz Panvite, d.d., je zmagovalcu Ave tekmovanja v peki čevapčičev Tomažu Brodniku predal bon za veliko nagrado.

Na največji Roštiljadi je že ob 15. uri močno zadišalo po čevapčičih, pleskavicah in drugih slastnih dobrotah z žara, vse do 20. ure pa so na vrsto prišli tisti še posebej lačni z »all you can eat« čevapčiči.

Navdušenci vročih dobrot z žara so gotovo prišli na svoj račun, saj jim je nakup vstopnice omogočal neomejeno preizkušanje. Tudi tistih dobrot, ki so jih pripravili znani Slovenci. Da, prav ste slišali! Na Roštiljadi zvezde niso plesale, ampak pekle! V peki na žaru so se preizkusili tekmovalci MasterChefa Slovenije Siniša M. Vasiljev - Sinke, Tibor Baiee in Alja N. Viryent ter Franci Kek in radijec Matej Kirn Starič. V peki je slavil Sinke s pomočnikom Tomažem, ki je domov odšel s čevapčiči podjetja Ave, ki so tehtali toliko kot on. Ob vroči kulinarični ponudbi in obilici hladne pijače so se družili ob številnih noro zabavnih in družabnih igrah, tekmovanjih in aktivnostih, seveda pa niso pozabili na ostala ekskluzivna presenečenja.

M24
Odlično razpoložen radijski voditelji Grega Javornik, Ajda Mlakar in Jure Ličen so uigrano povezovali letošnjo Roštiljado.

Iskali so najmočnejšega Slovenca

Na tekmovanju Slovenija Strongest Man, ki je potekalo na tekaški stezi za odrom, so najmočnejši Slovenci lahko dokazali, kaj zmorejo. Dvigali so hlode in avtomobile, vlekli tovornjak, v zadnjem delu pa so se najmočnejši med najmočnejšimi na glavnem odru pomerili v dviganju velike krogle. Lanskemu najmočnejšemu Slovencu, svetovnemu prvaku in PRO strongman tekmovalcu, Matjažu Belšku, je uspelo obraniti laskavi naslov in z neverjetno močjo je slavil v družbi navdušenega občinstva.