Zabava

Kljub poškodbi bo šla na oder in pela

Carmen Leban/Novice Svet24
1. 6. 2018, 21.00
Deli članek:

Ena izmed šestih finalistk pevskega šova Nova zvezda Slovenije, Tatjana Mihelj, te dni preživlja hude čase. Zaradi nesrečnih okoliščin si je grdo poškodovala gleženj.

Planet TV
Tatjana Mihelj pravi, da bo kljub poškodbi noge v finalu dala vse od sebe.

Tatjana pravi, da je poškodba gležnja ne bo ovirala, saj se finalni oddaji ne bo odpovedala, ter malo za šalo, malo zares doda: »Tudi če bom morala po kolenih na oder, bom nastopila.« Simpatična Primorka je namreč pevka z dolgo kilometrino in v vsem tem času je doživela že marsikaj. Danes je Tatjana že na poti v Beograd, saj je avtobus z nastopajočimi in njihovimi spremljevalci iz Ljubljane odpeljal ob štirih zjutraj, in kot vse kaže, je držala besedo. »Želim nastopiti v finalni oddaji in nič me od tega ne bo odvrnilo.« Se pa zaveda, da ne bo prav preprosto. »Niti pomislila nisem, da bi na pot odšla z letalom, ker se bojim letenja, sem pa organizatorje prosila, ali mi lahko zagotovijo dva sedeža z namenom, da bo noga lahko med potjo počivala.« Do nesrečnega pripetljaja, ki si ga Tatjana niti v sanjah ni predstavljala, je prišlo pred nekaj dnevi.

Osebni arhiv
Med tekom je stopila v luknjo in si hudo zlomila gleženj.

NESREČNA LUKNJA

»Kot po navadi sem šla teč in nič hudega sluteč sem stopila čez ne prav visok zid, na površino, poraščeno s travo, ki pa je zakrivala luknjo. Takoj sem vedela, da je nekaj hudo narobe, saj na nogo nisem mogla niti stopiti. Odpeljali so me na urgenco, kjer je zdravnik ugotovil, da gre za hujšo obliko zloma, in mi predpisal šest tednov mirovanja. To bom sicer upoštevala, a šele po tem, ko se bo šov zaključil. Toliko dela energije in ne nazadnje ljubezni sem vložila v ta projekt, zato se tik pred koncem ne nameravam predati. Res, da me grozno boli in si moram občasno pomagati tudi s protibolečinskimi tabletami. Bolečine pa so toliko hujše, ker namesto da bi počivala, tekam okrog. Še dobro, da imam bergle. (smeh)«

Osebni arhiv
Tatjana je v Beograd na finale šova Nova zvezda Slovenije odpotovala z berglami.