Boris Novković

Glasbenik v zvezi s 26 let mlajšo študentko

Teja Pelko/Novice Svet24
1. 6. 2018, 20.40
Deli članek:

Legendarni kantavtor gre pri vseh stvareh do konca in na polno. Tako je tudi v ljubezni.

Radio Aktual
Nepopravljivi romantik kljub številnim propadlim zvezam še vedno ni izgubil vere v večno ljubezen.

Njegovo srce se je zdaj ogrelo za 24-letno manekenko in študentko modnega dizajna Iris Volf, v njeni družbi se je prejšnji teden pojavil tudi na zagrebški predpremieri dokumentarnega filma Vatreni, ki govori o osvajanju bronaste medalje na svetovnem nogometnem prvenstvu leta 1998 v Franciji.

Da sta par, je Boris potrdil tudi za hrvaški Story. »Iris in jaz sva v zvezi, lepo nama je,« je dejal za omenjeno revijo. Par se po poročanju hrvaških medijev pogosto skupaj sprehaja po mestu.

Borisovo srce je sicer še pred kratkim bilo za balerino in defektologinjo Ano Hanić. Vanjo se je glasbenik zaljubil novembra lani na koncertu v čast Vladi Štefančiću – njena plesna točka ga je namreč povsem očarala. Ob posredovanju skupnih znancev sta se nato dogovorila za kavo, ta pa se je končala »fatalno«. Na začetku januarja sta zaljubljena golobčka obiskala tudi Dubaj.

NEPOBOLJŠLJIVI ROMANTIK

Novković ima sicer za sabo že zelo pestro ljubezensko življenje in tri poroke. Njegova prva žena je bila igralka Bojana Gregorić. Poročena sta bila pet let. Drugič je večni da (ta je trajal osem let) dahnil novinarki Luciji Matić. Z njo ima sinova Noa in Bona. Ko je bila Lucija noseča z drugim sinom, se je Boris zaljubil v slikarko Ivo Višošević, skupaj sta bila tri leta in pol. Tretjič pa je pred oltar popeljal Zadranko Ines Katić. Zakon je trajal samo osem mesecev. Nekaj mesecev pozneje se je zaljubil v balerino Ano Hanić.

»Sem nepopravljivi romantik. Verjamem v večno ljubezen. Če bi kdo s strani pogledal na moje življenje, bi mogoče rekel, da ni tako, saj imam za sabo zelo veliko zvez. A vse to je prišlo iz čiste ljubezni in romantike. Nekatere stvari trajajo dlje, nekatere pa manj časa. Tako je to v življenju. A nikoli ne bom izgubil vere v ljubezen. Ne glede na to, koliko uspešnih in neuspešnih zvez imam za sabo,« nam je nedavno dejal Boris.

Instagram
Borisovo srce trenutno bije za Iris Volf.