O ženski in največji pregrehi

Dekle bi odpeljal na burek in čevapčiče

Teja Pelko/Novice Svet24
1. 6. 2018, 07.30
Deli članek:

Član skupine Vigor, Mario Roth, ima tudi med Slovenkami ogromno oboževalk. Te bodo na svoj račun lahko prišle že zelo kmalu.

Sašo Švigelj, Radio Aktual
Mario rad veliko je, še posebno pa mu kot Slavoncu gredo v slast njihove specialitete, kot so ocvirki, kulen in slanina.

Ta petek bo namreč z Vigorji nastopil na največjem žuru na prostem, ki bo na Kardeljevi ploščadi v Ljubljani.

Mario že komaj čaka na petek, ko bo z Vigorji nastopil na Aktualovi roštiljadi, ki bo potekala na Kardeljevi ploščadi v Ljubljani.

Aktualove roštiljade se pevec in tekstopisec že zelo veseli, saj je v zadnjih štirih mesecih (zaradi odrske kondicije in boljšega vsesplošnega počutja) zelo pazil na prehrano in jedel samo piščanca, ribo, govedino ter zelo veliko solate in pustega sira, v petek pa si namerava dati duška. »Komaj čakam, da bom pojedel malo čevapčičev in čebule. Živim za petek!« je povedal Mario.

NE MORE SE UPRETI ČOKOLADI

Na to mesno specialiteto in burek bi peljal tudi svojo simpatijo, da bi videl, koliko lahko poje. »Če lahko veliko poje, potem je prava zame,« je razkril Roth. Njega pa je najlažje osvojiti s čokolado. »Zelo sem sladkosned, zelo rad imam torte in kolače. S čokolado me lahko vedno vsak kupi,« je priznal simpatični glasbenik.

Promo foto
Na Aktualovi roštiljadi bodo nastopili tudi Vigorji.

MARIEVA SRČNA BOLEČINA Roth nam je razkril, da bodo z Vigorji na začetku julija po skoraj letu dni izdali novo pesem. Šlo bo za balado z naslovom Bol, ki bo govorila o ljubezenski bolečini. Besedilo zanjo je napisal sam, avtor glasbe pa je Raay. Za skladbo so fantje že posneli videospot.

Drugače pa prisega na originalnost. »Nisem za floskule, rad imam, kadar so ljudje originalni in naredijo nekaj zate, kar do zdaj še nihče ni. Vedno padem na to. Ali pa, da me odpelje v cirkus, to bi bilo super. Obožujem namreč cirkuško umetnost,« je pot do svojega srca še razkril Roth.

NE ZUNANJOST, POMEMBNA STA ŠARM IN KARAKTER

Pri dekletih mu je sicer zunanjost drugotnega pomena. »Zame je vsaka ženska lepa in edinstvena na svoj način. Zelo rad imam duhovita dekleta. Zelo rad se namreč smejem. Zame je idealna tista ženska, ki me uspe nasmejati vsaj dvajsetkrat na dan. Ni mi pomembno, ali je svetlolasa, črnolasa, rdečelasa, nizka, visoka, to je povsem nepomembno. Pomembna sta šarm in karakter. Videz je minljiva stvar. Vsi se staramo. Vsi bomo čez nekaj časa videti kot stare posušene slive, zato je pomembno tisto, kar človek nosi v sebi. Ni se treba pretvarjati, da si nekaj, kar nisi. Bodi, kar si, in bodi zadovoljen v svoji koži. Najpomembnejši je karakter. Lahko imaš grbast nos in velika ušesa, a če imaš šarm in karakter, potem si lahko nekomu najlepši na svetu,« je poudaril glasbenik.