Iznajdljiva

Nečakinja princese Diane služi mastne denarce

Sonči Nered-Čebešek/Novice Svet24
1. 6. 2018, 07.50
Deli članek:

Podobnost s pokojno teto je sedemindvajsetletna lady Kitty Spencer izvrstno unovčila.

Profimedia
Lady Kitty

Kot dekle je bila lady Kitty zgolj ena izmed neštetih modnih navdušenk, a s to razliko, da si je lahko privoščila malodane katerikoli kos garderobe, saj denar v njeni družini nikoli ni bil problem.

Luksuzna znamka nakita si je tako kot D & G za svoj zaščitni obraz izbrala lepo aristokratinjo.

V primerjavi z drugimi modnimi navdušenkami pa je Kitty zadnji dve leti več svetlobnih let pred njimi.

SANJSKO

Kitty je zaradi dvojnega plemiškega naslova kot gostja na modnih revijah za organizatorje pomenila dejavnik, ki je dogodku dvigoval ugled. In če vzamemo v zakup še, da je bila po navadi med vsemi gosti prav ona v najdražjih oblačilih, ki pa jih je znala izvrstno nositi in vedno dajala vtis prefinjene ekstravagantnosti, je jasno, da so vabila na najbolj imenitne dogodke modnega sveta na njen naslov kar deževala.

Profimedia
Druge manekenke služijo s postavo, obrazom in izkušnjami, lady Kitty Spencer pa predvsem s svojim plemiškim nazivom.

Srečna zvezda je Kitty naklonila še iz leta v leto večjo podobnost z njeno oboževano teto, princeso Diano. In ker je visoka in vitka, torej vsekakor primerna za manekensko pisto, ji je modni dvojec Dolce & Gabbana pred dvema letoma bolj v šali kot zares predlagal, da bi se na dobrodelni prireditvi kot njihov model sprehodila po modni pisti.

Prav ta modna revija je bila za Kitty ključna – postala je zaželena manekenka tudi za nekaj drugih svetovno znanih modnih znamk in draguljarjev, ki pa so ji za vsak njen nastop tudi plačali. Lani je postala še fotomodel in tudi s poziranjem menda zelo mastno zaslužila.

Zdaj pa je v javnost pricurljala informacija, da je lady Kitty uradno postala obraz modnih hiš Dolce & Gabbana ter Bvlgari, z vsako pogodbo posebej pa bo do konca leta 2018 zaslužila več kot milijon evrov.

Profimedia
Druge manekenke služijo s postavo, obrazom in izkušnjami, lady Kitty Spencer pa predvsem s svojim plemiškim nazivom.