Nove teorije

Prepričani, da so našli "pravega očeta" trimesečne deklice

R.T.
7. 5. 2018, 11.25
Posodobljeno: 7. 5. 2018, 11.39
Deli članek:

Svetovni splet so preplavile fotografije telesnega stražarja Kylie Jenner, za katerega so nekateri prepričani, da je oče njene hčerkice.

Instagram/Kylie
Kylie z deklico.

Življenje Kylie Jenner in njena hčerkice Stormi je pod budnim očesom oboževalcev. Kako pač ne: oboževalci so tisti, ki so iz družine Kardashian-Jenner naredili milijonarje in zdaj predvsem preko spleta opazujejo njihova življenja. Zdaj so oboževalci našli novo točko, ki jih "vznemirja": gre pa za očeta male deklice Stormi.

Uradno je oče male Stormi glasbenik Travis Scott, ko pa se je na spletu pojavilo vse več fotografij male Stormi, so oboževalci začeli opažati nenavadno podobnost med malo deklico in telesnim stražarjem resničnostne zvezdnice. Gre za Tima Chunga, ki je eden od skupine varnostnikov, ki varuje družino, dela pa tudi kot model in policist. Oboževalci so  - zahvaljujoč šovu Keeping Up With The Kardashians - Tima že velikokrat videli, zanimanje zanj pa je zdaj povezano s tem, da naj bi bila Stormi bolj podobna njemu kot očetu Travisu. 

Profimedia
Travis in Kylie

Splet so zdaj preplavile fotografije, ki naj bi "dokazovale" podobnost med Stormi in Timom. Starša Kylie in Travis se menda ob spremljanju "cirkusa" zelo zabavata.