Priljubljeni pevec

Jasmin Stavros končal v bolnišnici

T.P. / Novice Svet24
4. 5. 2018, 20.15
Deli članek:

Za Jasmina Stavrosa se nedavna rekreacija v domačem Jastrebarskem ni dobro razpletla.

M24.si
Da bo pevec, je sklenil ponoči po zvezdnemu utrinku – med dopustom na čolnu z družino in prijatelji. Ko je to povedal ženi, ga je vprašala, ali je nor.

Med kolesarjenjem je namreč do njega pritekel pes in začel renčati nanj, ob zaviranju pa je padel na beton in si zlomil levo roko.

»Sprva sem mislil, da sem se samo udaril. Ko se je izkazalo, da gre za zlom, so me žena in prijatelji odpeljali v bolnišnico, kjer sem dobil mavec. V torek so me tudi operirali,« je za 24sata povedal Jasmin Stavros.

PRIČAKUJE HITRO OKREVANJE

Staki je glede okrevanja zelo optimističen. »Športni tip sem in v odlični kondiciji. Vsak dan tečem, igram tenis, kolesarim. Prepričan sem, da bo to vplivalo na hitrost okrevanja. Čez deset dni bom znova na odru. Ne vem, kakšne načrte ima bog z mano in zakaj me tako preizkuša, a se prepuščam njegovi volji. Verjamem, da bo vse v redu in da se dogovorjeni koncerti ne bodo prestavljali,« je dejal 63-letni zvezdnik.

Zaradi poškodbe pa bo moral Jasmin prestaviti snemanje videospota za pesem Momačka večer, ki jo poje v duetu z Duškom Lokinom.

O UPOKOJITVI NE RAZMIŠLJA

Stavros, ki bo čez nekaj let proslavil pol stoletja na estradi, še vedno zelo uživa v svojem delu. Brez težav poje od tri do štiri ure skupaj. »Všeč mi je, kadar se ljudje veselijo. Žal mi jih je pustiti, pa potem podaljšam nastop še za pol ure, nato pa še za nekaj pesmi,« v smehu pravi kralj zabave, ki o upokojitvi ne razmišlja, saj poje predvsem za lastno veselje.