"Nesrečni" pripravek

FOTO: Zaradi samoporjavitvene pene je postala zelena kot Shrek

R.T.
4. 5. 2018, 20.27
Posodobljeno: 4. 5. 2018, 21.19
Deli članek:

20-letnica bo naslednjič dvakrat premislila, kaj nanaša na svojo kožo.

Facebook/Danni Bruce
Fiona, si to ti?

20-letna Danni Bruce iz britanskega mesta Nottingham se je nagradila z dobre štiri evre vredno samoporjavitveno peno in od groze obnemela, ko se je njena koža obarvala v temnozeleno barvo. Ker je izgledala kot celo grdobec Shrek iz istoimenskega animiranega filma, tistega dne ni več prestopila praga svoje hiše.

»Doživela sem pravi psihični zlom. Pogledala sem se v ogledalu in videla, da je moje celotno oprsje zeleno. Skrivala sem se tudi pred vsemi drugimi v hiši,« pravi Danni, ki dodaja, da je fotografije posledic delila na družabnem omrežju, ljudje pa so jo začeli zasipavati z vzdevki Shrek, Hulk in Fiona.

Ker ni bila zadovoljna z odtenkom prejšnjih samoporjavitvenih pen, se je tokrat odločila za odtenek »temnejše od teme.« Kmalu po nanosu je opazila, da barva njene kože postaja nekoliko nenavadna, a je nesreča hotela, da je ravno takrat nekdo uporabljal kopalnico, sama pa je lahko le nemočno opazovala, kako zelena barva postaja vse temnejša. Umetna porjavitev ji na koži na srečo ni pustila trajnejših posledic, čeprav se ji še vedno ni povrnila povsem naravna polt. Danni je zdaj čez ta pripravek naredila križ. »Zaradi barve zdaj izgledam kot bi bila umazana, zelo umazana. Tega odtenka ne bom nikoli več uporabila, čeprav me dogodek ni odvrnil od drugih samoporjavitvenih pripravkov,« pojasnjuje.