Zabava

Garderoba izbrana na moč premišljeno

S.N.Č./Novice Svet24
26. 4. 2018, 20.50
Deli članek:

Ob rojstvu drugega sina princa Williama in Kate Middleton ni bilo prav nič prepuščeno naključju. Vojvodinja Cambriška pa je spet dokazala, da je pametna in prijazna.

Profimedia
Charlottin efekt, kot Britanci imenujejo posnemanje oblačenja male princeske, je spet deloval na polno.

In čeprav se morda zdi, da je ob tako čudovitem dogodku, kot je rojstvo, vse preostalo nepomembno, še zdaleč ni tako.

Ob rojstvu petega v vrsti za britanski prestol se je spet pokazalo, da je celo izbira garderobe izjemnega pomena.

DOBER NAČRT

Kate je tako dogodek najprej izkoristila za svojo priljubljenost, saj je sicer zaradi najnovejše članice kraljeve družine, zaročenke princa Harryja Meghan Markle, malce v senci. In Britancem se seveda lahko najbolj prikupiš s tem, da izražaš čast pokojni princesi Diani.

Profimedia
Kate s sinom in možem pred nekaj dnevi.

Pri prvem javnem nastopu v družbi tretjega otroka, na stopnicah pred porodnišnico, se je Kate Williamovi materi poklonila tako, da si je oblekla kreacijo modne oblikovalke Jenny Packham. Preprosta, do kolen segajoča intenzivno rdeča obleka s čipkastim ovratnikom je namreč odlična moderna imitacija rdeče obleke z belim ovratnikom, ki jo je Diana nosila, ko je na istih bolnišničnih stopnicah javnosti predstavila princa Harryja.

PRAVA PRIJATELJICA

Vse prej kot naključje pa je bila tudi oblekica, ki jo je nosila Katina hčerkica Charlotte, ko je z očkom, princem Williamom, in bratcem Georgeem prišla v porodnišnico pozdravit bratca. Mamica ji je za sprehod pred stotinami fotografov, ki so bili pred bolnišnico pričakovani, namreč pripravila kreacijo iz kolekcije Little Alive London, modne oblikovalke Alice Avenel. Oblikovalka je bila Katina sošolka na fakulteti in velja za eno od njenih najboljših prijateljic. Z Williamom sta bila pred leti tudi svata na njeni poroki s francoskim bančnikom Geraldom Avenelom in njihovo družinsko druženje se intenzivno nadaljuje.

Profimedia
Diana pred porodnišnico s Charlesom in Harryjem leta 1984.

Katina prijazna poteza je vsekakor uspela, saj so oblekice, kakršno je nosila Charlotte, v enem dnevu pošle v vseh velikostih, v vseh trgovinah in v internetni prodaji.