priprave

Lea Sirk se odpravlja na evropsko turnejo

T.P./Novice Svet24
10. 4. 2018, 21.10
Deli članek:

Simpatična Primorka je z avtorsko skladbo Hvala, ne! februarja na Emi prepričala tako strokovno komisijo doma in v tujini kot slovenske gledalce ter si pripela prvo pevsko zmago v svoji karieri.

RTV Slovenija
Lea med snemanjem razglednice na otoku Faial.

Sirkova sicer za slavje ni imela veliko časa, saj so jo čakale priprave na petje v Plesnem orkestru Zvezde plešejo, v katerem je ena od štirih vokalistk, ter številne obveznosti, povezane z izborom za pesem Evrovizije.

PRIPRAVE NA EVROVIZIJO

Marca je pevka na portugalskem otoku Faial posnela 40-sekundno evrovizijsko razglednico, zdaj pa se je odpravila še na promocijsko turnejo. Danes bo pesem Hvala, ne! predstavila v središču Tel Aviva na velikem koncertu Israel Calling, 14. aprila pa bo nastopila na koncertu Eurovision In Concert v Amsterdamu. Promocijsko turnejo bo Lea zaključila 21. aprila z nastopom na koncertu Spain Pre-Party v Madridu.

»Neizmerno se veselim prihajajočih gostovanj in sem počaščena, da bom lahko Evropi v slovenščini predstavila svojo pesem, ki letos našo državo predstavlja na tekmovanju za pesem Evrovizije,« je ob tem povedala zvezdnica.