POMPOZNO

Pevka je navdušena nad slovensko modo

N.S./Novice Svet24
10. 4. 2018, 08.20
Deli članek:

Tretji in zadnji dan spomladanske izdaje Ljubljanskega tedna mode je s svojim prihodom popestrila hrvaška superzvezdnica Severina.

Mimi Antolovič
Severina je bila izjemno dobre volje, veliko se je smejala, klepetala z ljudmi in se družila z oblikovalci.

Kraljica hrvaške estrade, pevka Severina Kojić, je znana tudi kot velika ljubiteljica mode, zato ni nič nenavadnega, da si je vzela čas za obisk Ljubljanskega tedna mode.

Čeprav ima natrpan urnik, je nekaj časa namenila obisku Ljubljane – samo zato, da si je lahko iz prve vrste ogledala modne revije hrvaških in slovenskih modnih oblikovalcev ter zadnje kose znanega podjetja obutve, katerega obraz kampanje je tudi sama. Na Severino je najprej naredila vtis energija, ki je vladala v modno obarvanem filmskem studiu Viba film: »Všeč mi je bila umirjena atmosfera, ki je hkrati prekipevala od kreativnega vzdušja. Pa tudi predstavljene kreacije moram pohvaliti. Veliko oblikovalcev poznam, njihove kreacije sem že nosila, in z veseljem sem si ogledala njihove novosti.«

Mimi Antolovič
Hrvaško zvezdnico je pozdravila tudi njena prijateljica Ivana Šundov.

NAVDUŠENA NAD SODELOVANJEM BIVŠE JUGE

Severina je še poudarila, da jo izjemno veseli povezovanje oblikovalcev; na tokratnem LJFW se je namreč predstavilo kar nekaj hrvaških oblikovalcev, med njimi tudi tisti, katerih kreacije je že nosila. »Všeč mi je, da se povezuje celoten Balkan, da spet vlada to vzdušje, združenje nekdanje Jugoslavije,« je medijem povedala slavna pevka.