Srečanje

VIDEO: Kako je Melania pomirila učenca

R.T.
10. 4. 2018, 13.25
Posodobljeno: 10. 4. 2018, 15.22
Deli članek:

Odkar se kuha škandal o domnevni aferi in plačilu za molčečnost, v katero se je s porno igralko zapletel njen mož, se Melania Trump redko - oziroma še redkeje - pojavlja v javnosti.

Profimedia
Melania je potolažila učenca, ki je prevrnil kozarec vode.

Melania Trump se je včeraj v Beli hiši srečala z učenci višjih razredov osnovne šole. Spremljevalcem dogajanja v Beli hiši pa sta padli v oči dve stvari: njen izbor oblačil in besede, ki jih je namenila enemu od učencev.

Za tokratni obisk skupinice učencev iz lokalnih šol je Melania namreč izbrala pogumno modno kombinacijo: oblečena je bila v živobarvne zgornji del in krilo v A kroju iz džinsa, ki je seglo nekoliko pod kolenoma. V tujih medijih je prebrati številne pohvale in zapise, da ji živa barva zelo pristoji tudi v kombinaciji s klasičnim džinsom. Krila v A kroju znajo biti precej "nehvaležna" izbira, saj kroj ne pristaja vsem tipom postave in lahko ustvari videz, da je oseba, ki nosi tako ukrojeno oblačilo, nekoliko "buckasta". Melania te težave nima, poleg tega pa je tegobo pregnala s puloverjem rdeče-oranžne barve, na katerem je všita nalepka modne hiše Ralph Lauren. Podobo je zaokrožila še izbira salonarjev v podobnem barven odtenku in z izrazito tankimi petami. 

Profimedia
Melania Trump

Prvi dami se je na srečanju z učenci pridružila Betsy DeVos, ministrica za izobraževanje v Trumpovi administraciji. Melania je v Beli hiši sprejela 13 učencev, med njimi jih je 10 obiskovalo javno šolo, dva sta se šolala doma, eden pa obiskuje zasebno šolo. Vsi so bili stari med 10 in 13 let. 

"Zelo me veseli, da ste danes z mano. In hvala vam vnaprej, da delite svoje zgodbe in misli o bojih in izzivih, s katerimi se soočate," je Melania pozdravila skupinico ob prihodu. "Želim pomagati otrokom vsepovsod in z vašo pomočjo lahko dosežemo nekaj dobrega".  

Profimedia
Melania z učenci.

Melania pa je opazovalce navdušila še z eno gesto: ko je eden od učencev po nesreči zbil kozarec vode z mize poleg Melaniinega stola, voda pa se je razlila bo preprogi, se je deček ustrašil, prva dama pa ga je takoj potolažila. Na njegovo ramo je položila roko in z nasmehom dejala: "Ni problema. Ne skrbi, saj se samo voda, O.K."

Profimedia
Melania in otrok.