PRESENEČENJE

Tara Sloveniji dokazala, da zna lepo peti

K.M. / Njena.si
10. 4. 2018, 20.16
Deli članek:

Kot je v letošnji sezoni šova Zvezde plešejo že v navadi, so poskrbeli za presenečenje, in sicer ga je tokrat pripravila voditeljica Tara Zupančič, ki je pokazala svoj pevski talent.

Mediaspeed
Tara se je na odru odlično znašla tudi kot pevka.

Zapeljiva voditeljica Tara Zupančič je na odru plesnega šova nastopila s pesmijo Upside Down, ki jo v originalu izvaja britanska pevka Paloma Faith, svojemu nastopu pa je dodala tudi nekaj plesnih gibov.

Simpatična voditeljica je sicer takoj po koncu nastopa priznala, da si v glasbene vode ne želi vstopiti, saj je življenje glasbenikov res težko, je pa ni mogel prehvaliti Peter Poles, ki ji je v loži zvezd pripravil prav posebno presenečenje. Tam jo je namreč čakala njena mati Ida Zupančič in takoj sta si stekli v objem. »Rada je pela, a se je potem bolj našla v plesu. Potem je bilo obdobje, ko ni pela, zadnja leta pa spet veliko poje,« je razkrila Tarina mama. Sicer pa to ni bil prvi voditeljičin javni pevski nastop. Pred leti je že nastopila v priljubljenem formatu oddaj Karaoke, ki jih je povezovala Deja Mušič, in odpela pesem Prisluhni mi. 

M24/Marko Vavpotič
Za Taro je pesti držal tudi njen fant Tomi Meglič.

POHVALA FANTA TOMIJA

Tarin nastop je pohvalil tudi njen srčni izbranec Tomi Meglič, pevec skupine Siddharta, s katerim večkrat tekmuje v poznavanju besedil pesmi. In kot je povedala Tara, večkrat zmaga ona. »Ona po moje zna besedilo na pamet, še preden je to napisano,« se menda rad pošali priljubljeni pevec, ki je na Taro zelo ponosen.