USPEH

Sašina težka leta so stvar preteklosti

Andreja Comino/Novice Svet24
5. 4. 2018, 21.00
Deli članek:

Sašo Einsiedler poznamo kot voditeljico, motivatorko in mamo petih otrok, ki na vsakogar naredi izjemen vtis. Ni ji nerodno priznati, da je v življenju prestala številne težke preizkušnje, ki pa je niso zlomile.

Osebni arhiv
Saša Einsidler je sama najboljši zgled, kako se dvigniti iz pepela.

Saša Einsiedler je v teh pomladnih dneh v polnem pogonu, saj se je pred kratkim vrnila iz Indije, kjer se je prerodila. »Tja sem šla predavat, skupaj s partnerjem Andrejem pa sva si vzela še par dni počitnic. Ogledala sva si Tadž Mahal in druge znamenitosti. Res je bilo prekrasno. Zdaj pa sem tik pred delavnico, ki utrjuje zaupanje samega vase. Odločila sem se jo pripraviti zato, ker ljudje živimo s toliko dvomov o sebi, da zato ne izpolnimo vseh svojih potencialov,« je dejala vidno spočita Saša, ki je pripravljena na nove izzive, poleg tega priznava, da ji zlepa ne zmanjka dela niti doma.

Osebni arhiv
Zdaj živi srečno, zadovoljno življenje in to tudi uči druge, saj rada prenaša znanje in izkušnje.

NE POJEJ CELEGA SLONA!

Odkar Saša uživa v svoji hiši v naravi na obrobju Ljubljane, ima poleg poslovnih obveznosti in skrbi za svojih pet otrok tudi skrb za hišo in njeno okolico. »Počasi se bodo začela dela okoli hiše in imam velike načrte, kaj vse bi rada spremenila in izboljšala. Vendar poskušam tudi sama delovati tako, kot govorim drugim ljudem. Zato si večkrat rečem: 'Saša, ne pojej celega slona naenkrat, ker to ne bo šlo, loti se ga grižljaj za grižljajem,'« se smeji temu, kako uvaja izboljšave v hišo. Na srečo so njeni otroci že toliko zrasli, da ji pri tem že pridno pomagajo. Zdaj so stari 23, 22, 15, 11 in 10 let. »Najstarejša Manca je že diplomirala, Martin pa bo letos končal osnovno šolo in šel na srednjo. Tudi ostalim gre vse dobro,« je zadovoljna Saša. Konec meseca jo čaka še ena prijetna zadeva – potovanje v Turčijo, kamor so jo povabili predavat na temo, kako uvajati spremembe v svoje življenje. »Vendar bom tudi tokrat združila prijetno s koristnim in bom ostala še par dni dlje ter okusila malo turškega turizma,« je priznala motivatorka, ki se že veseli novih izzivov.

Osebni arhiv
Lani sta bili z Zvezdano Mlakar povabljeni na poroko v Bosno, kjer sta se dobro zabavali.