Bogatija

Za sinov rojstni dan zapravila 70.000 evrov

T.P./Novice Svet24
5. 4. 2018, 20.45
Deli članek:

Legendarna pevka je znana po tem, da s svojim denarjem ravna zelo skrbno. Za osebni jubilej svojega najmlajšega sina Viktorja pa je naredila izjemo in globoko segla v žep.

osebni arhiv
Lepa Brena s sinovoma Viktorjem in Stefanom.

Po poročanju srbskih medijev je namreč za njegov 20. rojstni dan odštela kar 70.000 evrov – 10.000 evrov za zabavo, 60.000 pa za avto.

Zvezdnica se je za tako bogato darilo odločila, ker je zelo zadovoljna z njegovim vedenjem, poleg tega ji gre odlično v poslu.

SINOV NIKOLI NI ZASIPAVALA Z DENARJEM

Brena Stefana in Viktorja nikoli ni razvajala. Dajala jima je sicer žepnino, a ta ni bila ne vem kako visoka. Vedno jima je govorila tudi, da morata ceniti tisto, kar imata. Njena vzgoja je dala rezultate. Stefan je diplomiral in se posveča svoji pevski karieri, Viktor pa študira in se pripravlja na vključitev v družinski posel.

osebni arhiv
Slavljenec s polbratom Filipom

ZA VIKTORJEV ROJSTNI DAN ODŠTELA PRAVO BOGASTVO

Brena je dolgo razmišljala, s čim naj obdari sina za okrogli rojstni dan, nato pa se je odločila, da mu pokloni avto Audi RS3 Sportback, vreden 60.000 evrov. Ker ve, da se rad zabava, mu je plačala še zabavo v družinski vili. Udeležiti se je sicer ni mogla, saj je s Stefanom na turneji po ZDA, je pa poskrbela, da je bilo vse na zelo visoki ravni. Na zabavo je Viktor povabil 100 ljudi, ki so se zabavali do zore, Brenina edina želja pa je bila, da bo hiša ob vrniti iz ZDA v takšnem stanju, kot jo je pustila. Znano je namreč, da zvezdnica ne prenese nereda.