Desetdnevni oddih

Lahko, kdor zmore: za apartmaje odštela 20.000 evrov

R.T.
4. 4. 2018, 13.44
Posodobljeno: 4. 4. 2018, 13.55
Deli članek:

Jasno je, kje bo vroče poletne dni preživljala svetovno znana manekenka Adriana Lima, saj je že rezervirala apartmaje v Črni gori.

Instagram
Adriana Lima na lanskem dopustovanju.

Supermanekenka in eden od Victorijinih angelčkov Adriana Lima je zaljubljena v Črno goro. Tudi letošnjo poletje se bo v vročem avgustu hladila na otoku Sveti Stefan, saj je za desetdnevno družinsko dopustovanje že rezervirala apartmaje. Prav ste prebrali, govorimo v množini, saj Adriana ni rezervirala le enega apartmaja, kot to počnemo navadni smrtniki, ampak več njih. Adriana bo namreč s hčerkama bivala v enem apartmaju, varuška in varnostniki pa v ločenih.

Adriana je apartmaje rezervirala v turističnem kompleksu, ki ponuja luksuzne namestitve in kjer cena najcenejšega apartmaja znaša 1800 evrov. Za desetdnevno bivanje sredi meseca avgusta pa bo le za namestitev odštela okoli 20.000 evrov, poročajo srbski mediji.

Kot je za Blic povedal vir, bodo gostje v najetih apartmajih imeli pogled na morje, na voljo bo tudi zasebni bazen. Poleg tega je Adriana še najela manjšo jahto, s katero bo s hčerkami raziskovala okoliška mesta.

Profimedia.jpg
Adriana Lima

Menda pa slavna manekenka ni imela velikih zahtev. Pred rezervacijo je le pregledala fotografije vseh apartmajev in izbrala tiste, ki so ji bili najbolj všeč. V luksuznem kompleksu, ker bo počitnikovala Adriana, na novinarska vprašanja niso želeli odgovarjati, tako da niso ne zanikali in ne potrdili informacij o prihodu Victorijinega angelčka. 

Julija lani je Adriana v Budvi dopustovala skupaj z nekdanjim možem Markom Jarićem. Par se je po petih letih ločil leta 2014, vendar sta ohranila dobre odnose, zato pogosto preživljata počitnice skupaj s hčerkama.