Klemen Bunderla

Na snemanju oddaje zmrzoval na minusu

N.S./Novice Svet24
9. 3. 2018, 21.30
Deli članek:

Voditelj nove oddaje, kjer bodo iskali novo pevsko zvezdo Slovenije, si bo snemanje za promocijski spot zapomnil za vedno.

Tina Modlic/Barvish
Priljubljeni Klemen Bunderla je doživel ledeni šok.

Priljubljeni radijec Klemen Bunderla, ki bo marca prevzel vodenje televizijske oddaje Nova zvezda Slovenije, je doživel ledeni šok.

Tina Modlic/Barvish
"Brrrrrr, kako je mraz!"

Za potrebe šova so snemali najavne in odjavne špice pevskega šova, ki se začne spomladi, zato so ga stilisti posledično tudi oblekli v spomladanska oblačila. »Slabih 14 ur smo bili deležni 'knajpanja', iz avta na minus devet stopinjah in spet nazaj v Festivalno dvorano na radiator, pa nato spet ven, posnet nekaj stavkov … In potem je Bunderla še blond in pozabi besedilo, ki ga je še pred minuto znal na pamet,« je v smehu priznal Klemen, ki pravi, da dobre volje ni manjkalo, ekipa pa je po najboljših močeh skrbela zanj. »Vedno me je čakal šal in puhovka, ki sem jo kasneje že zavračal,« je še dodal nasmejani Bunderla. »Vsakokrat ko sem se hotel obleči, se mi je zdelo, da sem spustil zrak pod majico, saj sem na sebi imel samo majico in suknjič.«

Tina Modlic/Barvish
Ker se njegova oddaja začne spomladi, so ga stilisti oblekli v spomladanska oblačila.