zvezde plešejo

Prelestna voditeljica Tara pristala v bolnišnici

Teja Pelko/Novice Svet24
9. 3. 2018, 20.00
Deli članek:

Priljubljeni plesni šov se na male zaslone vrača že to nedeljo, a žal brez Tare Zupančič.

osebni arhiv
Tara si bo morala prvo oddajo ogledati iz postelje.

Voditeljica je namreč hudo zbolela. Morala je celo v bolnišnico. Tako bo Peter Poles ob sebi gostil zamenjavo. Kdo bo stopil v njene čevlje, še ni znano.

POP TV
Voditeljica je morala celo v bolnišnico.

»Čeprav so priprave potekale z vso vnemo in sem se izredno veselila nedelje, da se vrnem v šov Zvezde plešejo, mi je zagodlo zdravje. Prvo oddajo bom tako na žalost spremljala iz postelje, a z nič manj adrenalina in s srcem z ekipo. Perotu in ekipi želim, da odlično opravijo, in upam, da se vidimo čim prej,« je sporočila Tara. Na družbenih omrežjih pa je s svojimi sledilci delila tudi posnetek iz bolnišnice, ob njem pa zapisala, da se ne da.

Osebni arhiv
Gorka je zaradi poškodovanega gležnja na trening prišla s palico.

ŠTEVILNE POŠKODBE NA TRENINGIH

Svoj »krvni« davek pa so priprave na šov terjale tudi pri plesnih parih. Plesalec Tomaž Šter si je na skupinskih treningih zvil gleženj, a se je bergel že znebil in pridno trenira. Igralka Gorka Berden si je na enem izmed treningov prehladila gleženj, a je tudi to ni ustavilo. Na naslednjega je pač prišla s palico. Dobila pa je tudi nabrekle žile in žulje. Pri Nataliji Bratkovič bolj trpi njen soplesalec Arnej Ivkovič. Voditeljica namreč obožuje dvige, tako da je Arnej poln modric.

Osebni arhiv
Ivica Vergan je dobila krvavo odrgnino od pravilne drže stopal.

Pevka Ivica Vergan je dobila krvavo odrgnino od pravilne drže stopal. Brez težav ni šlo niti pri nekdanji vrhunski športnici Nataliji Gros. Zaradi drže je namreč dobila »muskelfiber« v vratu, zlomila pa je tudi plesne čeveljce. Komik Sašo Stare je dobil žulj na mezinčku. Vsi se namreč zelo dobro zavedajo, da bodo morali v oddajah dati vse od sebe in da bo sodniška trojka Andrej Škufca, Nika Ambrožič Urbas, Katarina Venturini in Lado Bizovičar do njih neusmiljena.