Celodnevne obveznosti

Kate dela preveč, dvor jo izkorišča!

S.N.Č./Novice Svet24
3. 3. 2018, 08.00
Deli članek:

Visoka nosečnost je med običajnimi ljudmi opravičilo, da ženske lahko oprostijo vsakodnevnih obveznosti. A vojvodinja Cambriška pač ni navadna ženska in zanjo veljajo drugačna pravila.

Profimedia
Prelepa nosečnica je neustavljiva, a ljudje ji svetujejo, naj več počiva.

Glede na to, na koliko dogodkih se mora Kate pojaviti, se zdi, kot da je prav zaobljeni trebušček tista stvar, s katero se naj bi se aristokracija še bolj priljubila ljudstvu.

Če je trebušček torej recept za priljubljenost, je vsekakor učinkovit.

Profimedia
Noseča vojvodinja je na dobrodelnem kraljevem forumu z Meghan, Williamom in Harryjem preživela ves dan.

IZKORIŠČANJE

Soproga princa Williama v zadnjem času ni le poskočila na lestvici najbolj priljubljenih članov kraljeve družine vse do kraljice, ampak so se pojavile hude graje na račun družine, ki naj bi ubogo Kate izkoriščala.

Ogorčenje je zbudilo dogajanje predvčerajšnjim, ko je bila Kate na uradnih dolžnostih prav ves dan in potem je imela v nasprotju z drugimi družinskimi člani nato še delovni večer.

Profimedia
Zvečer je Kate po napornem dnevu pristala v snežnem metežu.

NUJNA ZADEVA

Njena prisotnost na kraljevem dobrodelnem forumu je bila res nekako obvezna, saj ga je skupaj z možem in svakom, princema Williamom in Harryjem, pred leti ustanovila prav ona. Na celodnevnem druženju, kjer so predstavili svoj program, se jim je pridružila tudi Harryjeva zaročenka Meghan, ki bo s poroko pridobila status pokroviteljice, poslanstvo pa je v organizaciji že dolžna opravljati.

NEPOTREBNO

Po napornem dnevu pa Kate ni šla počivat, saj je imela zvečer na urniku odprtje razstave v narodni galeriji. V elegantnih salonarjih z vrtoglavo peto in v lahki nosečniški obleki je koračila iz avta v snežni metež in potem na nogah prebila še več kot dve uri.

Kate se je sicer smejala in živahno rokovala, a splošno mnenje, da bi bilo za nosečnico primerneje, da bi večer po napornem dnevu preživela v toplem zavetju doma, je vsekakor na mestu.