Srečna žena

VIDEO: Lepa Brena si je za nov videospot omislila klone

B.P. / Novice Svet24
2. 3. 2018, 07.10
Deli članek:

Kraljica srbske turbofolk glasbe Lepa Brena vedno znova preseneča svoje oboževalce. Tokrat je šla v svoji izvirnosti še korak dlje, saj si je omislila klone.

Youtube
Za pesem Srečna žena se je odločila globoko seči v žep, saj je to njen najdražji videospot do zdaj.

Že res, da ima februar najmanj dni v mesecu, toda letos je imel tudi ekskluzivno zgodbo, na katero je dolgo časa čakal ves Balkan.

Na zadnji februarski dan je namreč kraljica srbske turbofolk glasbe, legendarna pevka Lepa Brena, premierno predstavila videospot za pesem Srečna žena. Včeraj je vsem oboževalcem ponudila tudi svoj novi album z naslovom Zar je važno da l se peva ili pjeva, ki ga je radodarno objavila kar na svojem youtube kanalu.

Najdražji spot do zdaj

Lepa Brena, ki rada preseneča, se je za pesem Srečna žena odločila globoko seči v žep, saj je to njen najdražji videospot do zdaj. »Videospot za pesem Srečna žena smo snemali kar nekaj časa, saj smo odpotovali na več lokacij po vsem svetu. Poleg prelepega Beograda smo spot snemali tudi v Londonu, New Yorku, Istanbulu, Švici in na Maldivih,« je priznala presrečna Brena, ki je k sodelovanju povabila 13 pevk in znanih estradnic, ki so se prelevile v njo. »Do zadnje pevke smo oblekli vse enako, od kape do čevljev, tako da bo prvih nekaj sekund kar težko razbrati, katera je v spotu prava Lepa Brena,« je v smehu priznala zvezda, ki se je iskreno zahvalila vsem »klonom«, da so si vzeli toliko časa za snemanje. »Lepo je videti, da imam podporo vseh, tudi mlajše generacije, za kar sem jim res hvaležna.«