NINA DONELLI

FOTO: Od založene prtljage do plavanja z delfini

Teja Pelko / Novice Svet24
10. 2. 2018, 20.54
Deli članek:

Mlada in zelo uspešna pevka Nina Donelli obožuje potovanja. Pred kratkim se je vrnila z dopusta, ki si ga je po več kot 50 koncertih v lanskem letu več kot zaslužila.

Osebni arhiv Nina Donelli
Mesto, ki nikoli ne spi, je bilo na Nininem seznamu želja že dolgo časa.

Dvajsetletnica se je s prijatelji naprej odpravila v New York, nato pa še v Dominikansko republiko, ki jo je sicer obiskala že lani, a jo je dežela v Karibskem morju tako zelo očarala, da se je letos tja vrnila. 

NEW YORK

»New York je bil na mojem seznamu želja že od malih nog. Predvsem zaradi filmov, katerih zgodbe se tam dogajajo, sem se enkrat želela peljati v rumenem taksiju, pa videti Kip svobode, teči v Centralnem parku, se potepati po avenijah ... Vse se mi je uresničilo, le tek je bil praktično nemogoč, saj je bilo preveč mrzlo,« nam je o New Yorku povedala Nina. Zato pa je toliko bolj uživala v trgovinah, v katerih je nakupila veliko stvari. Po drugi strani pa jo je negativno presenetila ponudba hrane. »Zelo se trudim živeti zdravo in v New Yorku je to res težko, če imaš malo časa. Vsepovsod je samo hitra hrana, a sem vseeno našla neko restavracijo, kjer sem lahko naročila solatni krožnik,« je razkrila Donellijeva, ki se namerava v New York še vrniti, zagotovo pa ne več pozimi.

Osebni arhiv
Pevka na Brooklynskem mostu

DOMINIKANSKA REPUBLIKA

Nina je v New Yorku malce zamešala dneve in se na let proti Dominikanski republiki hotela podati dan prezgodaj. Napako je na srečo ugotovila že v hotelu. 

Po obisku New Yorka je Nina odpotovala na toplo, kjer je čez dan uživala v mirnem dopustu, ponoči pa na najbolj norih zabavah. Na začetku so ji sicer stvari malo otežili delavci na letališču, ko so izgubili njeno prtljago. Po treh dneh pa so ugotovili, da je bila prtljaga ves čas na letališču, samo založili so jo ... »Slab začetek, dober konec,« pravi Nina. 

Pevka je v Dominikanski republiki počela marsikaj. Med drugim je jezdila konja, se vozila s hitrostnim čolnom, plavala z delfini in uživala v brezskrbnem nastavljanju toplim sončnim žarkom s knjigo v roki. Letos tudi na srečo ni imela težav s snubci, kot se je dogajalo lani, saj je že vedela, kako se jim izogniti. »Dominikana je zakon v vseh pogledih. Očarali vas bodo plaže, morje, hrana, domačini, nočno življenje ... Čas se ustavi, če se le odločiš tako, lahko pa seveda tudi veliko žuraš. Najboljša izkušnja in nekaj, česar ne bom nikoli pozabila, pa je bilo plavanje z delfini,« je dodala Nina, ki je »baterije« na dopustu dobro napolnila in je po prihodu domov v sklopu odprtja kurentovanja na Ptuju že zabavala pettisočglavo množico.

Osebni arhiv
Dvajsetletnico je Dominikanska republika znova navdušila.

Osebni arhiv
Veliko jabolko je Nino tako očaralo, da že načrtuje vrnitev tja.

Osebni arhiv
Pevka prisega na toplo podnebje.

Osebni arhiv Nina Donelli
Nina med plavanjem z delfini

Osebni arhiv
Pevka zelo rada bere.

Osebni arhiv
Nini je zelo prijala kokosova voda.