Brezplačna zabava

V Medvode prihaja dvojni pustni žur za vse generacije

N.S./Novice Svet24
10. 2. 2018, 10.00
Deli članek:

Za letošnji pust bo še posebej odmevala zabava v Športni dvorani Medvode, kjer bodo pustne šeme zažurale 10. in 11. februarja.

Časopis Svet24
Sobota je rezervirana za pustovanje s Challetom Salletom in skupino Skater, nedelja pa za največje otroško pustovanje z animacijo.

Letošnje pustovanje v Medvodah si gotovo zasluži veliko začetnico. Pred nami je sobotna zabava v maskah pozno v noč – od 21. ure ste vabljeni v Športno dvorano Medvode. Pripravlja se namreč veliki žur z Aktualovo galamo, ko bo za dobro voljo že ob prihodu skrbel Dean on the Mike, večerno dogajanje pa bomo popestrili z glasbenima gostoma. Z nami bo trenutno najbolj oblegani slovenski glasbenik Challe Salle, na odru pa boste lahko pozdravili tudi skupino Skater.

OTROŠKA NEDELJA

Po noči v maskah je čas še za najmlajše, ki pust doživljajo še bolj razburljivo. Od 14. ure ste spet vabljeni v Športno dvorano Medvode, ko se bodo zaiskrile tudi otroške oči. Otroško pustovanje prinaša animacijo Bratov Malek z voditelji Radia Aktual. A to še ni vse! Veselo bo z maskotama Aktualkom in Veselkom, poskrbeli pa smo tudi za vse pustne šeme. Izbrali bomo najboljšo masko in podelili še nekaj drugih nagrad.