Estradniški oddih

FOTO: Slovenski zvezdniki pobegnili na toplo

B.P./Novice Svet24
24. 1. 2018, 20.15
Deli članek:

Januar že leta velja za »mrtev« mesec, vsaj kar zadeva medijski svet, zato se v tem času številni znani obrazi odločijo za dopust v toplih krajih.

Instagram
Priljubljena pevka Ines Erbus dopust preživlja na Tajskem.

Pod drobnogled smo tokrat vzeli tiste slovenske estradnike, ki radi delijo svoje dopustniške utrinke na družbenih omrežjih.

Pevka in voditeljica Špela Grošelj je že večkrat priznala, da vse leto pridno dela in gara, zato da si lahko potem januarja privošči dolg zaslužen dopust v toplih krajih. »Januar je za nas pevce mrtev mesec, ker takrat ni toliko nastopov oziroma jih sploh ni. In zato raje decembra stisnem še zadnje atome moči, da lahko januarja popolnoma odklopim,« je pred odhodom na dopust povedala Špela, ki je letos s svojim izbrancem Gregorjem Kirschem najprej odletela na Filipine, nato pa bosta raziskovala tamkajšnje otoke.

RAZKOŠNI MALDIVI

Zadnje čase so Maldivi, kljub visokim stroškom, zelo priljubljena destinacija za veliko estradnikov. Pred kratkim se je od tam vrnil nogometni as, športnik Andraž Šporar, ki je na Maldivih užival s svojo izbranko Mio Golob, s katero sta v »raju na Zemlji« predvsem zganjala romantiko. Za dopust na sanjskih Maldivih pa se je odločil tudi priljubljeni voditelj Peter Poles, ki si je po koncu oddaje Dan najlepših sanj in pred začetkom nove sezone oddaje Zvezde plešejo vzel čas, da se konkretno spočije in si napolni baterije za nove izzive. Vedno nasmejani Peter je tako skupaj s svojo dolgoletno partnerico Niko Veger ter hčerkama Amaljo in Belo odpotoval na sanjsko lokacijo, natančneje na otok Maafushi, kjer uživajo na polno.

TAJSKA JE »ZAKON«

Daleč od ponorelega sveta sta se umaknili tudi pevka Ines Erbus, ki s prijateljico uživa na zasluženem dopustu na Tajskem. Z njo bi se takoj strinjala tudi voditeljica Pop Ina Polona Zoja Jambrek, ki se na Tajskem na romantičnem oddihu mudi s partnerjem Miho Plementašem.