Zaljubljen do ušes

Klemen priznal, da ga je omrežila modrooka Nadja

Teja Pelko
27. 12. 2017, 20.40
Deli članek:

Za Klemna je bil letošnji božič še posebno lep. Preživel ga je namreč s svojo novo ljubeznijo.

revija Zvezde
Klemen Bunderla in Nadja Martinčič 1

Priljubljeni voditelj Radia Aktual Klemen Bunderla nam je razkril, da je Nadjo spoznal pred mesecem dni v kinu prek skupne prijateljice.

osebni arhiv
Klemen Bunderla in Nadja Martinčič 3

Klemen na žalost številnih oboževalk ni več samski. Svoje srce je podaril temolaski Nadji, ki so jo ljubitelji šova The Biggest Loser Slovenija že videli, saj je nedavno obiskala kandidate in jim podarila masažne aparate spletne trgovine Najnakupi.si.

ZALJUBIL SE JE DO UŠES

Iskrica je med njima preskočila takoj. »Že na prvi pogled se mi je zdela zelo simpatična. Ti njeni črni lasje, ledeno modre oči in polne ustnice ... Res je lepa. Z njo sem delil tudi zdrave prigrizke, za katere mi je sicer kasneje povedala, da se ji niso zdeli tako zelo dobri. (smeh) Po kinu sva si namreč začela dopisovati in se kmalu zatem dobila tudi v živo. Zmenki so bili sicer precej ponesrečeni, saj kamorkoli sva prišla, so se ljudje želeli slikati z mano in naju motili, tako da sva potem iskala bolj skrite kotičke. Neko nedeljo pa je skupaj z bratovim dekletom pri meni doma tudi skuhala večerjo. Odlična je bila,« je kuharske veščine lepše polovice pohvalil simpatični Aktualovec.

Zanimivo je, da Klemen dekleta sploh ni iskal. »Isti dan, ko sem jo spoznal, sem svoji maserki rekel, da mi je super biti sam in da upam, da bo tako še dolgo,« nam je zaupal zdaj do ušes zaljubljeni voditelj in pevec.

osebni arhiv
Klemen Bunderla in Nadja Martinčič 2

SPOZNALA STA TUDI DOMAČE

Svojo drago je predstavil že tudi svojim staršem. Tudi ti so bili nad njo navdušeni. »Pri nas doma sicer sploh ne komplicirajo. Če je nama v redu, je tudi njim. Je pa imela malo treme. Tudi jaz sem jo imel, ko sem spoznal njene. To je bilo dan, preden je ona spoznala moje. Moram reči, da ima zelo prijetno, srčno in toplo mamo,« nam je še zaupal Bunderla.