Pogovor z zmagovalko

Kaj bo zmagovalka kmetije naredila z denarjem?

B.P.
27. 12. 2017, 07.35
Posodobljeno: 27. 12. 2017, 07.37
Deli članek:

Po napetih dvobojih v areni je bila na koncu uspešnejša Milena Žižek, ki je postala zmagovalka resničnostnega šova Kmetija. Ob veliki zmagi nam je zaupala nekaj podrobnosti.

Pop tv
Zmagovalka Kmetije Milena Žižek je domov odnesla 60 tisoč evrov.

V superfinalu šova Kmetija sta se pomerili Maja in Milena, ki je na koncu kot zmagovalka prejela glavno nagrado.

Boj je bil zelo napet. Ste pričakovali zmago?

Zmage nisem pričakovala, ampak sem ves čas govorila, da se bom borila do konca. Borila sem se za svojo hčerko, ki študira v Avstraliji. Ona je bila moja opora, ko sem dobivala njena pisma. Takrat sem si rekla, Milena, bori se. Če bi imela v tem trenutku telefon, bi ji sporočila, da prihajam domov.

Vas je hči spremljala?

Hči me je v Avstraliji spremljala prek računalnika in je bila zelo vesela, da me je videla. Dva meseca je veliko časa, da se otrok in mati ne slišita. Saj je bilo tu lepo, veliko sem tudi naredila, ampak da ne slišiš otroka, je kar muka.

Je bila Kmetija težka preizkušnja?

To ni bila moja najtežja preizkušnja v življenju, saj sem imela že veliko vzponov in padcev. Ampak grem naprej. Z otrokom sem ostala sama, potem spoznaš nove partnerje, ki tudi niso v redu, in iščeš naprej. Ni mi bilo lahko. Grozno je bilo, ko sem bila dva meseca brez telefona in bližnjih, da se nimaš s kom pogovoriti, ko ti je težko.

Pop tv
Vsi tekmovalci Kmetije so držali pesti za superfinalistki Majo in Mileno.

Kaj boste naredili z nagrado?

Študij v Avstraliji je drag, tako da moram nekaj dati hčeri. Morda si bom kaj denarja shranila. Moja življenjska želja je, da bi si kupila avto Q5, tako da si bom kupila rabljen avto. Del nagrade pa moram dati Deji, Tamari in Mitju. Pa mojemu Janu, izgubljenemu sinu s Kmetije, zaradi katerega sem danes zmagala. Tudi on bo nekaj dobil, če ne drugega, zaušnico, ker me je v to namočil.

Kaj boste najprej naredili doma?

Prvo, kar bom naredila doma, je, da bom poklicala svojo hčer.