Plebs

Meghan zasenčila kraljice in princese

S.N.Č.
27. 12. 2017, 13.42
Posodobljeno: 27. 12. 2017, 13.43
Deli članek:

Naj najvplivnejše aristokratinje še tako blestijo ali bodejo v oči, za medije niso zanimive.

Reuters
Meghan Merkle

Odkar je kot izvoljenka princa Harryja na družabno sceno stopila ameriška igralka Meghan Markle, so mediji z njo obsedeni.

Pokazalo se je namreč, da vsako njeno pojavljanje dvigne naklade in oglede.

Podobe vseh vrst

Profimedia
mathilda

Še lani tak čas je vsepovsod kar mrgolelo fotografij aristokracije v dragih prazničnih oblačilih in bogatih okrasij palač.

Letos pa je zaradi zaroke Meghan Markle in Harryja vse drugače. Dobesedno secira se vsako Meghanino izjavo in vsak košček njene garderobe. Kot da so vsi drugi aristokrati na svetu izginili. Pa niso!

Na belgijskem dvoru se je kraljeva družina tako pokazala v najlepši podobi doslej – visoka in vitka kraljica Mathilde je ob elegantnem soprogu princu Philippu blestela v imenitni zlati kreaciji, otroci pa so bili videti kot princi in princese iz pravljice.

Profimedia
Kraljica Maxima

Med damami modre krvi, ki so v teh dneh najbolj presenetile, je bila tudi nizozemska kraljica Maxima, znana po najmočnejših barvah oblačil, kar je mogoče. Njena najnovejša podoba so namreč elegantne črne hlače in črna majička.

Profimedia
Kraljica Letizia

Najizvirnejša v prazničnem času pa je španska kraljica Letizia, ki si je omislila seksi rdeče škornje, ki segajo visoko v vseh pogledih – na nogi preko kolena in po ceni več kot 500 evrov.

Profimedia
Princesa Mary

Če ne bi bilo obdobja meghanomanije, bi naslovnice krasila tudi danska princesa Mary, ki je bila na avstralski obali ujeta v kopalkah in pokazala svoje lepo izklesano telo.