Zadovoljna in sproščena

Voditeljica je tudi plesalka, ki uživa v tresenju bokov

Andreja Comino
1. 11. 2017, 11.12
Posodobljeno: 1. 11. 2017, 11.12
Deli članek:

Temnolasa Ines Kočar je spretna voditeljica oddaje Koda, v prostem času pa je že dolgo strastna trebušna plesalka. »Orientalski ples me je povsem prevzel. Začela sem hoditi na tečaje, najprej za sprostitev, nato vse bolj intenzivno. Čez par let sem ga začela tudi poučevati,« je dejala Ines, ki ima veliko učenk.

Osebni arhiv Ines Kočar
"Čeprav imam doma več kot 15 pisanih kostumov za nastope, se kot majhen otrok veselim vsakega novega."

Temnolasa voditeljica Ines Kočar je stopila v čevlje Jasne Krljić Vreg v oddaji Posebna ponudba, ki se po novem imenuje Koda. V studiu ji družbo dela postavni mladenič Rok Kužel.

Osebni arhiv Ines Kočar
V televizijskem studiu je vedno profesionalka.

»Ko smo pred časom iskali še enega sodelavca, sem predlagala, da v ekipo povabimo Roka. Je dober novinar, misli s svojo glavo, ima veliko izkušenj v studiu, saj je več let vodil oddajo Sobotno popoldne. Preden sva postala sodelavca, ga nisem prav dobro poznala, zdaj pa sva že prava prijatelja,« je zadovoljna Ines. »Vodenje v dvoje je pravi izziv, mislim, da je za oddajo prav dobro. Sogovornike bova v dvoje lahko še bolj 'privila'. Upam le, da si ne bova hodila po prstih,« se je nasmehnila temnolaska, ki ima zelo natrpano jesen, saj se je odločila tudi za nadaljevanje študija, začela pa je še hoditi na plesne treninge orientalskega plesa. »Orientalski ples me je povsem prevzel. Začela sem hoditi na tečaje, najprej za sprostitev, nato vse bolj intenzivno. Čez par let sem ga začela tudi poučevati,« je dejala Ines, ki ima veliko učenk. »Uživam, ko s prijateljico in plesno kolegico Aljo Shaar ter ostalimi plesalkami zatresemo boke v ritmih trebušnega plesa,« je še povedala vedno nasmejana voditeljica, ki pravi, da se ob plesu popolnoma sprosti.