Samska zvezda

Mirela bivšemu vrnila vsa prestižna darila

ns
30. 10. 2017, 20.20
Deli članek:

Pred novim odhodom v srbski šov Parovi se je starleta razšla s srbskim milijonarjem Dejanom Popovićem - Tigrom, o katerem je še pred nekaj dnevi trdila, da je ljubezen njenega življenja.

Facebook
Samska Mirela vso energijo usmerja v svojo poklicno pot resničnostne zvezdnice.

Ko gre za Mirelo Lapanović, ki se te dni odpravlja v novo sezono srbskega resničnostnega šova Parovi, v katerem je gostovala že lani, ne more več nikogar nič presenetiti. Po vsem, kar je zadnje leto postregla medijem, je zdaj sporočila, da je spet samska, potem ko se je razšla s srbskim milijonarjem Dejanom Popovićem - Tigrom, o katerem je sicer še pred nekaj dnevi trdila, da je ljubezen njenega življenja.

Mirela je nekdanjemu fantu Dejanu že vrnila vsa pregrešno draga darila, s katerimi jo je obdaroval vsak dan njune zveze. 

»Razšla sva se sporazumno, ker odhajam v nov resničnostni šov. Dejan je super človek, a zdaj je nastopil čas za moje poslovne uspehe, in ne želim si več biti finančno odvisna od moškega. Svoj denar služim sama,« je povedala provokativna Mirela in dodala, da je Dejanu že vrnila vsa pregrešno draga darila, ki ji jih je kupil: »Ničesar nisem obdržala. Ker spoštujem sebe in njega, sem mu vse vrnila.« Sicer pa se že veseli svojega nastopa v Parovih, kjer bo zagotovo spet poskrbela, da bodo vse oči uprte vanjo in njeno obnašanje, ki ne izključuje seksa in drugih nagajivih trenutkov.