Ramona Irgolič

Slovenka doživlja uspeh za uspehom

ns
24. 10. 2017, 07.15
Deli članek:

Manekenki in pevki Ramoni Irgolič, ki se je pred slabim letom dni preselila z juga Brazilije v Singapur, je v kratkem času uspelo nekaj, kar uspe le redkim.

Osebni arhiv
Ramona ima med vsemi državami, v katerih je živela, najraje "svoj" Singapur.

Ramona velja za zares dolgonogo lepotico, saj jo Guinnessova knjiga rekordov na tem področju uvršča na četrto mesto.

Slovenska manekenka in pevka, ki že vrsto let živi v tujini, se lahko pohvali s kar dvema samostojnima koncertoma s svojim bendom na najbolj zaželenem odru v Singapurju, Esplanade – Theatres on the Bay. »Najprej sem bila povabljena, da nastopam na dogodku Songs We Grew Up With, kjer sem pela znane pesmi iz 70. let različnih izvajalcev, kot so Elton John, Gloria Gaynor, Michael Jackson, Queen ... Zaradi izredno dobrega odziva publike, tribuna je bila namreč povsem zasedena in živahna, sem kar kmalu dobila še eno ponudbo, tokrat, da zaključim prireditev Red Dot August, na kateri so ves mesec lokalni pevci in skladatelji predstavljali svoje avtorske skladbe,« je povedala poliglotka Ramona, ki je tako ena prvih tujih glasbenic, ki je širšemu mednarodnemu občinstvu predstavila svoje lastne skladbe, ustvarjene v času, ko je živela po svetu.

Poleg avtorskih skladb je Ramona, ki velja za Slovenko z najdaljšimi nogami, pela tudi znane indonezijske pesmi, saj kot pravi, zelo rada prepeva in govori v tem jeziku.

Osebni arhiv
Vesela in nasmejana Ramona po ogledu plakata