Zabava

Nekdanja pevka 'vlekla kokain' pred svojimi otroki

R.T.
3. 9. 2017, 09.37
Posodobljeno: 3. 9. 2017, 09.38
Deli članek:

Nekdanja članica dekliške glasbene zasedbe Spice Girls naj bi uporabljala kokain kar pred svojimi otroki, trdi njen nekdanji mož.

Profimedia
Mel B

Stephen Belafonte, nekdanji mož pevke in estradnice Mel B, je na sodišču dejal, da se boji za varnost svojih otrok, saj je njihova mati odvisnica od drog in alkohola.

42-letni filmski producent je na sodišču dejal, da je njegov največji razlog za strah ta, da pevka redno uporablja kokain, odvisna pa je tudi od alkohola.

Kot dokaz je priložil elektronsko pošto pevkine psihiatrinje, ki je še pred njuno ločitvijo Mel B predpisala zdravila za boj proti alkoholizmu, Belfanoteju pa je obljubila, da bo na njej redno izvajala teste uporabe drog.

Profimedia
Stephen Belafonte in Mel B.

Belafonte je zaskrbljen tudi, ker je Mel B, v nasprotju z razsodbo sodišča, tri otroke (od katerih je najmlajša punčka njegova, ostali dve pa ne), odpeljala s sabo in mu ne dovoli stika z njimi. Producent trdi, da so dekleta nanj navezana in da ne poznajo drugega očeta kot njega.

Mel B in Belafonte sta se razšla marca letos, ko je pevka producenta obtožila, da spi z drugimi ženskami, najbolj pa bi jo naj razjezilo, ker je v posteljo skočil tudi z dolgoletno varuško otrok. Belafonte te obtožbe zanika in pravi, da je omenjena varuška skrbela za otroke, pevki pa ni dovolila da pred njimi uporablja droge. Mel B Belafonteja obtožuje tudi telesnega in psihičnega nasilja.