Saj ni res, pa je!

Bi imeli napihljivo Kimino rit za 85 evrov?

ns
27. 7. 2017, 20.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Najvplivnejša oseba na spletu, medijska starleta Kim Kardashian, je znova postregla s presenečenjem, ki vas bo nasmejalo do solz. A pozor, njene nove igračke gredo za med in ji prinašajo nove milijone!

facebook
Nepremagljiva Kim se bo vedno znašla!

Resničnostna zvezdnica Kim Kardashian West je s svojimi pogruntavščinami večkrat sesula internet, dokler ni novembra lani doživela ropa, zaradi česar se je umaknila iz medijev. A po treh mesecih se je počasi začela vračati na družbena omrežja, in čeprav mnogi menijo, da se ji je zamajal stolček najboljše v poslu, so se ušteli.

Potem ko so družbena omrežja preplavile napihljive blazine v obliki velikih roza flamingov, je Kim vrnila udarec in na trg poslala napihljivo blazino v obliki svoje riti. In že ruši rekorde v prodaji!

V začetku tedna je nepremagljiva Kim servirala z novim presenečenjem. Medtem ko so svet obnoreli napihljivi roza flamingi, je sama na trg poslala napihljivo blazino velikanko v obliki svoje zadnjice. Morda se sliši smešno, a Kim s svojo novo igračo služi milijone; že prva serija je bila razprodana v pičlih 13 minutah, za blazino pa je bilo treba odšteti 85 evrov. Poleg napihljive blazine iz serije Kimoji je na trg poslala stekleničko z napisom Still drunk from yesterday (v prevodu Še vedno pijana od včeraj), kapico z napisom I'm on the list (Sem na seznamu), ovitke za telefon, obeske za ključe in še in še. Po prvih izračunih je podjetna zvezdnica »brez talenta«, kot ji radi očitajo, v prvem tednu prodaje novih igračk že zaslužila več kot sedem milijonov. Svet pa nestrpno čaka, s čim vse bo še postregla Kim!

Kimoji.com
S to napihljivo blazino služi milijone!