Spregovorila

Prvič po ločitvi: Angelina o Bradu in težavah z zdravjem

R.T.
27. 7. 2017, 08.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Na trenutke skrivnostne izjave Angeline Jolie o dogajanju in spremembah v družini v zadnjem letu.

Reuters
Angelina Jolie je vlogo za ločitev vložila 19. septembra lani.

Veliko se je govorilo, še več pisalo v medijih o ločitvi hollywoodskega para Brangelina, kot so pogosto poimenovali zakonca Angelino Jolie in Brada Pitta.

Po odmevnem intervjuju Brada Pitta pred meseci za revijo GQ se je zdaj javnosti nekoliko odprla tudi Angelina ter kot ženska in mati samohranilka šestih otrok spregovorila o ločitvi. Sicer nekoliko nejasno in skrivnostno, saj, kot pravi, želi s tem zaščititi otroke. Angelina se je z otroki preselila v nov dom v Los Angelesu, kjer je zadnje mesece skušala gospodinjiti in kjer je intervju za revijo Vanity Fair tudi potekal. 

Profimedia
Angelina skrivnostna o razlogih za ločitev.

O odnosu z Bradom je dejala, da se oba trudita, da delujeta v isti smeri. Priznala je, da so se v lanskem poletju med njo in Bradom "stvari obrnile v res slabo smer".

"Nisem želela uporabiti te besede ... Stvari so postale 'težke'", je dejala. 

Angelina sicer ni razkrila razlogov za razpad zakona, je pa ovrgla govorice, ki so se pojavljale, češ, da so Brada motila pogosta družinska potovanja in da si je želel bolj stabilen dom za otroke: "Naš življenjski stil ni predstavljal negativne ovire. To ni bila težava. To je in bo ostala ena od čudovitih možnosti, ki jih lahko omogočiva najinim otrokom." 

Profimedia
Angelina je zdaj mati samohranilka.

Na vprašanje, ali se je po odmevnem lanskem razhodu njen odnos z Bradom izboljšal, je le previdno odgovorila: "Skrbiva drug za drugega in za družino in oba delujeva v isti smeri." Dejala je, da po ločitvi družina še vedno celi rane in pohvalila otroke, da so bili "zelo pogumni" v trenutkih, "ko so to morali biti", je bila skrivnostna Angelina. In nadaljevala še bolj skrivnostno: "Vsi se zdravimo po dogodkih, ki so pripeljali do vložitve ...Ne celijo si ran zaradi ločitve, ampak zaradi ... življenja, stvari v življenju.

Spregovorila je tudi o zdravstvenih težavah. Lani so ji diagnosticirali povišan krvni tlak (hipertenzija) in Bellovo parezo (ohromitev obraznih mišic), vendar pa je dejala, da ji je pri slednji pomagala akupunktura.