Pia Škofic šokirala gledalce

Seksi vremenarka je dala odpoved!

ns
12. 7. 2017, 20.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Lepotička Pia Škofic, ki je na Planet TV vodila vremensko napoved, je pred dnevi dala odpoved in se poslovila od vseh na televiziji.

Planet TV
Seksi vremenarka Pia Škofic se je poslovila.

Pred natanko tremi leti je na medijski sceni zasijala mlada Gorenjka, seksi vremenarka Pia Škofic, ki je sicer diplomirana psihologinja. Veliko zanimanja je dvignila tudi s priznanjem, da ima povečano oprsje, o čemer ni imela težav govoriti.

Pred natanko tremi leti je ob začetku dela na Planet TV povedala: »Užitek je delati z ekipo, ki se trudi, da bomo najboljši. Verjamem v Planet TV.« A danes, tri leta kasneje, je očitno nehala verjeti in po dolgem premisleku sprejela odločitev, da zapusti Planet TV, kar so pred njo storili že voditeljica športa Taya Damjan, voditelj zabavnih vsebin Nejc Simšič in voditeljica športa Milena Novak. Po naših informacijah Pia ni več uživala v atmosferi, ki vlada na televiziji, glavni razlog pa je nov izziv, ki ga je sprejela pred kratkim.

Instagram
Poslušala je svoje srce in sprejela službo na hrvaškem otoku Tijat.

Lepotička se je že preselila na hrvaški otok Tijat, kjer bo delala v novem klubu. Vsi njeni prijatelji vedo, da je bila od nekdaj najbolj srečna prav na morju – na soncu in na plaži. Zdi se, da je Pia zdaj dobila sanjsko službo, saj je tudi sprejela ponujeno priložnost in sledila svojemu srcu. Gledalci jo bodo vsekakor pogrešali!