Razkrivamo lokacije

FOTO: Slovenski zvezdniki uživajo na dopustu

N.S.
5. 7. 2017, 20.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Prve julijske dni so številni znani obrazi že izkoristili za poletni dopust, saj pravijo, da visoke temperature veliko lažje prenašajo na morju.

Instagram
Seksi pevka Špela Grošelj že uživa na oddihu v tujini.

Čeprav radi povedo veliko o svojem zasebnem življenju, pa se mnogi estradniki pri lokaciji dopusta radi zavijejo v molk, saj pravijo, da bi vsaj na dopustu radi imeli malo miru.

Številni slovenski estradniki priznavajo, da obožujejo poletne počitnice, saj se takrat najraje odpravijo na morje, tudi zaradi visokih temperatur, ki jih krotijo s skokom v hladno vodo. Začetek julija so že izkoristili nekateri estradniki, ki so svoje utrinke delili tudi na družbenih omrežjih.

Pevka Špela Grošelj je zadnjih nekaj tednov samo še odštevala čas do pobega na morje, kamor je odšla s prijateljico. Pred dnevi je posnela nov videospot, ga predstavila javnosti, nato pa že naslednji dan pobegnila v tujino in se popolnoma »izklopila«.

Osebni arhiv
Modna oblikovalka Nina Šušnjara je Turčijo obiskala zaradi Istanbul Shopping Festivala.

Modna oblikovalka Nina Šušnjara je v vroč julij vstopila v še bolj vročem Istanbulu, kjer se je udeležila tamkajšnjega nakupovalnega festivala Istanbul Shopping Festival. Na razkošnem oddihu si je ogledala številne znamenitosti, seveda pa si je privoščila tudi »odklop« od vsakodnevnega vrveža v Ljubljani.

Instagram
Voditelj in igralec Nik Škrlec na hrvaški obali uživa s partnerico, igralko Leno Hribar, in papagajem Nacetom.

Igralec in voditelj kviza Male sive celice Nik Škrlec skupaj s partnerico, igralko Leno Hribar, in njunim hišnim ljubljenčkom Nacetom, ki jima družbo dela tudi na plaži, uživa na hrvaški obali.

Instagram
Voditeljica Ula Furlan je takole preganjala vročino v italijanskem Portopiccolu.

Na različnih lokacijah, ki so popolne za preživljanje poletja, pa se je mudila tudi voditeljica Ula Furlan, ki se je pred dnevi razvajala v italijanskem Portopiccolu.