Nov obraz Ene žlahtne štorije

Od najbolj zaželene manekenke do igralke

Teja Pelko
6. 7. 2017, 07.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

V novi sezoni serije Ena žlahtna štorija, ki se na Planet TV vrača septembra, bo v eni ključnih vlog, vlogi fotografinje Laure, ki pride v Štorije iskat svojega očeta, zaigrala Lea Mihevc.

Planet TV
Temnolaso lepotico bomo lahko od jeseni spremljali na malih ekranih.

Temnolasa lepotica je do nedavnega živela v New Yorku, kjer je najprej delala kot manekenka, ob tem pa se je izpopolnjevala tudi v igri. Njena najvidnejša vloga je bila v oddaji Project Runway s Heidi Klum. V 13. sezoni šova je bila med najbolj zaželenimi manekenkami. Lea je Heidi tudi spoznala, nanjo pa je visokorasla lepotica naredila zelo dober vtis. »Heidi je zelo karizmatična in zabavna oseba in užitek je bilo sodelovati z njo pri tako velikem projektu,« nam je povedala Lea.

Facebook
Lea je do nedavnega živela v New Yorku.

Leto dni po Tonijevi in Zalini poroki med griči završi. V kraje namreč prihaja skrivnostni tuji bogataš, ki je v Brdih kupil dvorec. Za njim strasti razburka tudi Laura, očarljiva mlada fotografinja. Vaščani so prepričani, da je tesno povezana z bogatim prišlekom, a v resnici je prišla v Štorije iskat svoje korenine, kar še prav posebej vznemiri Bonifacija, Marka in Berta.

Uživala pa je tudi v sodelovanju pri novem projektu – seriji Ena žlahtna štorija. Lea nam je razkrila, da je vlogo dobila prek avdicije in da jo je ekipa zelo lepo sprejela medse. Serije sicer, ker je ni bilo v Sloveniji, ni spremljala, odkar se pripravlja na vlogo, pa ji je prirasla k srcu.

Vrnitve v New York lepotica ne izključuje, je pa delo in življenje v Sloveniji trenutno zanjo pozitivna sprememba, zato domovine vsaj za nekaj časa ne namerava zapustiti.

Leo bo mogoče videti tudi na velikih platnih, saj je pred kratkim zaključila snemanje celovečernega filma (Ob)voznica, z igralstvom pa se želi ukvarjati tudi v prihodnje. »Manekenstvo mi je sicer dalo veliko, med drugim tudi možnost življenja in šolanja v tujini. Me je pa igra že od nekdaj zanimala in je pri meni zato na prvem mestu,« pravi Lea. Kadar ne dela, pa se zelo rada ukvarja z glasbo in športom.