Anketa

Bo to zmagovalec šova MasterChef Slovenija?

D. B.
4. 6. 2017, 07.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

V finale televizijskega kuharskega šova MasterChef Slovenija bosta vstopila Sara Rutar in Elvis Kudič, menijo bralci spletnega portala Svet24.si.

M24
Kdo bo zmagal v oddaji MasterChef Slovenija, bodo odločili sodniki: Karim Merdjadi, Alma Rekić in Luka Jezeršek.

Po mnenju bralcev spletnega portala Svet24.si imata tekmovalca televizijskega šova MasterChef Slovenija Sara Rutar in Elvis Kudič  največjo možnost za zmago. Prvemu so bolj naklonjene ženske, drugi moški.

V naslenji, finalni teden kuharske oddaje sicer vstopajo Salome, Sara Rutar in Elvis Kudič. Polfinalisti se bodo pomerili v sredo, nato pa bosta dva tekmovalca vstopila v finalno oddajo v četrtek, 8. junija, ko bomo dobili tudi novega MasterChefa Slovenije.

Preberite tudi: Lucija Ćirović odkrito o neizpolnjeni želji, da bi imela otroke. Kliknite tukaj!

Sodeč po anketi spletnega portala Svet24.si, gledalci kot zmagovalko šova Masterchef Slovenija vidijo Saro Rutar (zanjo je glasovalo 16 odstotkov moških), gledalke pa menijo, da bo najboljši Elvis Kudič (zanj je glasovalo 20 odstotkov žensk). Oba tekmovalca sta sicer v anketi, v kateri so morali sodelujoči odgovoriti na vprašanje, kdo bo po njihovem mnenju zmagal v MasterChefu Slovenija, dobila enako število glasov (za oba je v anketi glasovalo 31 odstotkov vseh anketirancev). Na tretje mesto se je uvrstila Salome s 26 odstotki glasov (za zmagovalko bi jo izbralo 17 odstotkov žensk in 9 odstotkov moških).

V anketi, ki jo je spletni portal Svet24.si izvedel prejšnji teden, so gledalci pravilno napovedali, da se Lucija Ćirović ne bo uvrstila v finalni teden (zmago ji je napovedalo le 12 odstotkov vseh anketirancev). Tekmovalka je kuharsko tekmo namreč zapustila v četrtek.

Na vprašanje, zastavljeno v anketi, je sicer odgovarjalo 345 anketirancev, od tega jih je bilo 43 odstotkov moškega spola, 57 odstotkov pa ženskega spola.